Yardım Çetinkaya Alışveriş Deneyimim! (DİKKAT!)

Forumda sıcak fırsatlarda 1 alana 1 hediye kampanyasını görüp mont satın aldım.

Ürünler geldiğinde 2 montun belirli yerlerinde yırtıklar olduğunu gördüm.
1) Müşteri temsilcilerini aradım bekleme süresi 35 dakika dedi.
- Kapatmak zorunda kaldım.
2) Firmaya gelen ürünlerin görsellerini mail attım, değişim istediğimi söyledim.
- Yanıt alamadım.
3) Şikayetvar'a kayıt açtım. Yetkili birisi bana dönüş yaptı. Normalde sistemlerinde "Değişim" işleminin yapılmadığını ama defolu gönderildiği için değişim yapılacağını söyledi. Kargo kodu söyledi. Ben firmaya fazla güvenmediğim için, bu söylediklerini ayrıca mail olarak göndermesini istedim. En azından elimde kanıt olması için.
4) Ürünleri kargoladım. Günler önce teslim edildi, günlerdir WhatsApp destek hattı tenezül edip artık yazı yazmıyor.

ÖZET:
Alışveriş yaptım, ürünler defolu geldi.
Değişim için ürünleri gönderdim,
Ürünleri teslim aldılar, Göndermeleri gereken ürünleri göndermediler...
Firma tenezül edip artıkyazı bile yazmıyor.

SONUÇ:
Para = Çetinkaya'da
Ürünler = Çetinkaya'da
Müşteri Memnuniyeti = ?
benim de 1 mont geldi. Bununla ilgili destek talebi açtım, bu gece bildirim geldi ürününüz kargoya verilmiştir diye bakalım gelecek mi.

benim de 1 mont geldi. Bununla ilgili destek talebi açtım, bu gece bildirim geldi ürününüz kargoya verilmiştir diye bakalım gelecek mi.
Düşünsene benden aldıkları yırtık montu sana gönderiyorlarmış :kekw:
Öyle bişey olursa mutlaka yaz buraya büyük olay olur :kekw:

Geçmiş olsun , 1 alana 1 bedava kampanyaları malesef böyle olabiliyor. Aynısı 1 ayakkabıya 1 bedava olan durumlarda da var, başkasının geri verdiği ürünü o şekil millete yanlış anlamayın başka müşteriye geri çakmaya çalışıyorlar.

Zaten başta yazılan, müşteri hizmetleri bekleme süresi 35 dakika denmesinden belli gibi firma. Muhtemelen herkes geri dönüşte firmaya .

Yoksa çetinkaya ya kim ne soracak o kadar uzun süre :). Umarım çözülür lehinize kısa sürede.

sonra diyoruz işte millet niye dükkanlardan görerek alıp kazıklanıyor internet çağı falan işte tam olarak bu yüzden adamın muhatabı var bunu elden satan mağaza yapsa adamın dükkanı yıkarlar

Rezillik kaldığı yerden devam ediyor,
Sözde 2 tane mont göndereceklerdi değişim için. Kargo bugün geldi, şaşırtmadılar 1 adet mont geldi...

Geri