RinDoChi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 656
ne aferimi hacı ahmağım ben cinganlık yapmayı bilmiyodum enayi gibi 5 ay depoda it gibi titreyte titreye çalıştımaferin sana![]()
ne aferimi hacı ahmağım ben cinganlık yapmayı bilmiyodum enayi gibi 5 ay depoda it gibi titreyte titreye çalıştımaferin sana![]()
Önerdiğin başlıkları koymak "Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var." gibi yasak diye biliyorum konunun ne olduğu anlaşılmadığından dolayıAbdullah abiye ulaşmamda yardımcı olur musunuz? , Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Gibisinden şeyler yazabilirdin. Konu içeriğinde de mağdur oldum tarzından çok böyle böyle bir durum var acaba abdullah abinin gözünden kaçmış, unutmuş olabilir mi ulasabilecek varsa ondan öğrenip netlik kazandirabilir miyiz gibi şeyler yazsaydın en azından daha doğru olurdu.
buraya hukuk okuyan biri lazım puhahahahhsjsjsjjsArkadaşlar adam 5 K beğeni gelirse vereceğim demişse vermeli. O 5 k beğeni bile etkileşim demektir. Video üst sıraya taşır. Eğer kanıtları varsa mahkemeye gitse bile kazanır.
ülkede çalışacak yaşta olmayıp sistem ihtiyacı olanlar olabilir kral empati duygusu önemli buradane aferimi hacı ahmağım ben cinganlık yapmayı bilmiyodum enayi gibi 5 ay depoda it gibi titreyte titreye çalıştım
türk insanının karakteriktik özelliklerinden biri de hak etmediği şeye sahip olma hırsı. kolay yoldan para kazanma, milli piyango, bilmem ne bet sistesi falan filan. gerek yok böyle şeylere. herşeyin bir bedeli var hayatta. insan bunu hep düşünmeli. bir şeyin fiyatı alırken ucuz olsa bile değeri daha fazla ise o şeyi almama iradesini ancak bazı ağır bedelleri ödeyerek öğreniyoruz. değeri yüksek olan bir şeyin hiçbir zaman bedavaya alınmaması gerektiğini de kabul edemiyoruz. babanın oğlu bile olsa, bedelini ödemediğin şeye sahip olmaya çalışma. babandan miras kalsa bile bu durum geçerli.Kim sana 5-6 bin beğeni aldın diye karşılıksız sistem yollasın? Yaptığın şeyin adama katkısı ne? Senin 5-6 bin beğenin ile reklamına mı muhtaç bu adam? Ne vermişsin ki ne istiyorsun? Modern dilencilik bu. Yollamak zorunda mı adam bir de hedef gösterip linç ettirmeye çalışıyorsun? Para öyle ağaçtan toplanan bir şey değil dostum. Git çalış al sistemini.
Ben dilenci değilim, çingene değilim, kimseye dolandırıcı da demedim Abdullah Abi'ye ben asla öyle bir kelime söylemem. Lütfen biraz daha saygı çerçevesinde konuş tüm mesajların böyle. Konuşmayacaksan da rica ediyorum sadece konudan çık. Karşındaki kişinin de duyguları var.adamın sistemini verin lan dolandırıcılar(!)
dostum bu yaptığının hakkı bu ama, yoluna devam etmen gerekirken utanmadan bide adamı lınçlettirmeye kalkıyorsun. inan bana bende bilgisayarsız kaldım ne bileyim böyle yapmadık be. sen yalnız değilsin senin gibi birsürü insan var. bu yaptığın bana sorarsan ayıp. adam belkide seni başından savmak istedi önemsemedi, zorunda değil.Ben dilenci değilim, çingene değilim, kimseye dolandırıcı da demedim Abdullah Abi'ye ben asla öyle bir kelime söylemem. Lütfen biraz daha saygı çerçevesinde konuş tüm mesajların böyle. Konuşmayacaksan da rica ediyorum sadece konudan çık. Karşındaki kişinin de duyguları var.