❌İndirim Bitti! Lian Li EDGE Gold 1000W 6799TL TAKSİTSİZ.

Biraz öyle haklısınız fakat bazı konularda işime yarıyor.Burada gibi kirli bilgi çok yok.

LLC dediğiniz koruma değil mi?Yanlış bilmiyorum.O kadar para verip tüm kasadan sadece psu sesi duymak çok rahatsız edici aslında.En sonunda gidip Highpower 850w hp2 alacağım fakat modüler değil.
Şu psu hakkında bilgi olsa her şey daha güzel olacak fakat düşüncem B-B+ bir şey olur
Hayır, koruma değil. Topoloji. Voltajı Double forward'da ki gibi duty cycle ile arttırmak yerine frekans ile arttırıp azaltıyor. Bu yüzden zaten CW daha çok olabiliyor LLC'de.

1770324321406.webp

High Power'ın o modeli muhtemelen NO-826E tarzı bir platform kullanıyor. O platform normalde A tier yani üst düzey için üretilmiş bir platform. Tabii neler değişmiştir Allah bilir.

Biraz öyle haklısınız fakat bazı konularda işime yarıyor.Burada gibi kirli bilgi çok yok.

LLC dediğiniz koruma değil mi?Yanlış bilmiyorum.O kadar para verip tüm kasadan sadece psu sesi duymak çok rahatsız edici aslında.En sonunda gidip Highpower 850w hp2 alacağım fakat modüler değil.
Şu psu hakkında bilgi olsa her şey daha güzel olacak fakat düşüncem B-B+ bir şey olur
Orası incik boncuk kurallarla takılıyor sinir bozucu bir tık ama bilgi konusunda fena değil övmek gibi olmasın burada mutluyum 🤣

Hayır, koruma değil. Topoloji. Voltajı Double forward'da ki gibi duty cycle ile arttırmak yerine frekans ile arttırıp azaltıyor. Bu yüzden zaten CW daha çok olabiliyor LLC'de.

Alıntıyı görüntüle

High Power'ın o modeli muhtemelen NO-826E tarzı bir platform kullanıyor. O platform normalde A tier yani üst düzey için üretilmiş bir platform. Tabii neler değişmiştir Allah bilir.
Valla ne yapsam bilemedim.Lian li eğer gelirse açmadan satarım en kötü birisi faydalanır.

Valla ne yapsam bilemedim.Lian li eğer gelirse açmadan satarım en kötü birisi faydalanır.
CW'ye bence o kadar takılmaya gerek yok. Ben 2 yıldır ciddi anlamda CW'li PSU+GPU kombosu kullanıyorum rahatsızlık vermiyor.

CW'ye bence o kadar takılmaya gerek yok. Ben 2 yıldır ciddi anlamda CW'li PSU+GPU kombosu kullanıyorum rahatsızlık vermiyor.
Sessizlik için kasa değiştirdim,psu da alırken A tier alıp sessiz psu alınca insanın canı sıkılıyor.Eski ekran kartımda cw vardı yenisinde çıkmasın diye dua ederken psudan gelince iyice sıkıldım.Muadil konusuna gelince de başka marka önerecekleri için canımı iyice sıkıyor çünkü 2.elde değeri düşmesin diye rog aldım :D.Bakalım ya.

Plat A tier, o da şüpheli alman kapasitör ve japon kapasitöre çok takılan var, en basitinden, ekosistem olarak Lian Li sisteme psusu da lazım, zaten zorluyorlar, ekosistemin yaratılma sebebi markanın daha fazla para kazanması, tabi "her şey tek çatının altında toplansın, yönetilmesi kolay olsun" reklamı altında :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,215
Üyeler
188,542
Son üye
mamiaksr
Geri