Yardım İşlemci değişim sonrası fps drop

hayır değiştirmedim sadece secure boot açmıştım birde xmp ayarlamıştım aynısını bunda da yaptım birde mobilden pc açabilmek için bir iki ayar yapmıştım onu yapmadım sadece
bundan kaynaklanıyor olduğunu düşünmüyorum çünkü anakart bu işlemciye bağlıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios güncel formatsız olursa daha iyi olur hocam bir çok dosya var o riske girmek istemiyorum
Ekran kartı varsa işlemci driveri anakart driveri onlarıda güncelle ve stok fan mı kullanıyorsun ne marka soğutucu kullanıyorsun ayrıyeten biosu sıfırlayıp dene

Ekran kartı varsa işlemci driveri anakart driveri onlarıda güncelle ve stok fan mı kullanıyorsun ne marka soğutucu kullanıyorsun ayrıyeten biosu sıfırlayıp dene
driverlerin hepsi güncel hocam bugün üstüne nvidiadan tekrar güncelleme yaptım sıvı soğutma kullanıyorum

hocam sıcaklıklarda hiç bir sorun yok şükür
anlık takip ediyorum occt üzerinden
Vrm/mos sıcaklığınıda takip edin işlemci güçlü olduğundan anakart mosfetleri yetersiz kalıyor ısınıp korumaya alabiliyor olabilir

Vrm/mos sıcaklığınıda takip edin işlemci güçlü olduğundan anakart mosfetleri yetersiz kalıyor ısınıp korumaya alabiliyor olabilir
hocam videoya bakarsanız sağ üstteki ms kısmı donduğu anda 100 e çıkıyor bununla alakalı olablir mi

i5 12400f işlemci ve gigabayt h610m anakarttan i7 12700kf msı pro h610 m anakarta geçtim biosu güncelledim durum bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i7 12700kf
4060 ti
msı pro h610
32 gb ram
H610 anakartla düzgün çalışmaz ki o işlemci, madem değiştirdin iyi bir anakart alsaydın bari.

hocam videoya bakarsanız sağ üstteki ms kısmı donduğu anda 100 e çıkıyor bununla alakalı olablir mi
Msi afterburnerden kontrol edin en çok drop olan oyunda vrm mos u yüksek ihtimal onla ilgili anakart güçsüz kalıyor olabilir

farklı bir bakış açısı ondan olabilir mi bu teorileri ilk sizden duyuyorum
Evet b660 fln olsa yaşamazsın muhtemelen güç yönetiminden max işlemci durumunu %99 yapsan turbo boost kapanır drop olmaz performans düşer dene istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,733
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri