görüntü kalitesi olarak fark var ben mağazada almadan önce bakmıştım q7c c7k ile aynı 6 olanlar alt model premium değilArkadaşlar bu bir alt modeli sanırım. Malzeme kalitesi dışında çok fark var mıdır ?
yotube de falan dolby destekli bişey açınca otomatik dolbyye geçiyor benimki ekranın solunda pop up çıkıyorDolby atmos ve dolby vision ile alakali ayarlari bulamadim dolby atmos audio secenekleri mevcut degil ayalarda calisip calismadigini nasil denerim
ornek video varmi acip deneyeyim solda dolby yazan videogörüntü kalitesi olarak fark var ben mağazada almadan önce bakmıştım q7c c7k ile aynı 6 olanlar alt model premium değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yotube de falan dolby destekli bişey açınca otomatik dolbyye geçiyor benimki ekranın solunda pop up çıkıyor
ayar falan bakmadım
hdr 10 ve hlg haricinde uyari cikmiyor bende sizde dolby filan mi diyorgörüntü kalitesi olarak fark var ben mağazada almadan önce bakmıştım q7c c7k ile aynı 6 olanlar alt model premium değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yotube de falan dolby destekli bişey açınca otomatik dolbyye geçiyor benimki ekranın solunda pop up çıkıyor
ayar falan bakmadım
C7k nın zone sayısı daha yüksek olduğundan kontrast oranında eziyor. Yurt dışında qm6k ve qm7k diye geçiyor bu modeller. Rtings de incelemeleri mevcut. C7k ayrıca daha iyi yansıma işleme, daha iyi hareket performansı, daha canlı renklere ve daha yüksek parlaklığa sahip. Ek olarak ses sistemi vb kısımlarda da daha dolu c7k. Bence c7k ve üst serilere bakılması lazım. Ayrıca q7c ve q6c modelleri de bunlar ile aynı aradaki fark c serisinde parlak, q serisinde daha mat kaplama olması. Yani eğer ucuza bulursan q7c de alabilirsin.Arkadaşlar bu bir alt modeli sanırım. Malzeme kalitesi dışında çok fark var mıdır ?
Buna bu parayı vereceğime 17kya telefunken alırımFiyatı iyi denebilecek düzeyde. Bu bütçelerde televizyon ihtiyacı olan değerlendirsin bence. En çok düştüğü fiyat 46 bin TL küsurdu. İnceleme videoları da (anlaşmalı değillerse) oldukça pozitif. Kendim, mağazada görüntüsünü görme fırsatı bulmuştum. Olede yakın bir görüntüsü var. Siyahları güzel gösteriyor. Parlaklığı çok iyi. Filmler, diziler, playstation için çok iyi. Genelde normal tv kanalları izleyenler için gereksiz pahalı. Bir de yorumlarda bir kaç kişi kumandanın kısa sürede çok pil tükettiğini belirtmiş. Kumanda arızaları veya bilmediğimiz bir ayarından kaynaklı olabilir. Alacak olanlar bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur.
TCL 55C7K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 55C7K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tercih meselesi tabi. Saygı duymak lazım. Ama şunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. Bu tarz üst model tv'leri izleyip sonrasında daha düşük bir model tv izledikten sonra düşük model tv'nin kusurlarını daha rahat görebiliyorsunuz. Köşelerden ışık sızmalarını fark ediyorsunuz, renkler doğru gelmiyor, keskinlik göze batıyor, siyahları griye yakın, beyazları mavimsi görüyorsunuz. Bir şeyler doğru değil diyorsunuz. Ancak gözünüz düşük kalitede bir tv'ye alıştıysa aman ne gerek var bu kadar para vermeye o da gösteriyor bu da diyebiliyorsunuz. Yani farkını iki tv'yi kıyaslayabildiğinizde anlayabiliyorsunuz.Buna bu parayı vereceğime 17kya telefunken alırım