TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 220
O zaman şuraya yavaşça beyaz kasamı bırakayım 
sigara içmiyorum ve sararıyo. sadece sigara sarartmaz, sadece hızlandırır. bendeki sistemin hızlı sararma sebebi malatayda yaşamam. depremin üstünden 3 yıl geçti ama hala her yer inşaat olduğundan çok çabuk kirleniyo. ve beyaz ne kadar kaliteli malzemede olsa sararıyosigara içmezsen neden sararsın?
Bahsettıgım sogutucuya akakceden bakabılırsınız 4206tlye sanırım en ucuz oradaydı. Youtubeda bıkac test vıdeosu da var ben rgb fan istemedigim ve sade tasarımı sevdığim ıcın aldım performansı da iyi. İcinden tf7 macun cıktı guzel bı sogutucu.Ben de o anakartı alacaktım ancak özellikle chipset açısından bariz bir fark yok gibi geldi o yüzden Sapphire B850 Pure aldım bana 9400e falan geldi. Sanırım o x870 ile aralarında 3500 4000 civarı bir fark vardı. Hata mı ettim bilmiyorum. Henüz daha kurmadım sistemi de işlemci olarak 7800x3d düşünüyorum ama soğutucu konusunda hala kararsızım. Gaming genin de saçma fiyat politikaları dolayısıyla gerçekten ordan alışveriş yapasım gelmiyor. Siyah olan 5k ise beyaza 6k yazıyorlar. Bir de üstüne kargo parası var 100tl falan. Sizin bir öneriniz var mı? Kullandığınız sıvı soğutucu nasıl memnun musunuz?
Kabloları nerden aldınız
Takip ettim hocam düzenli olarak. Lian li strimer wireless serisi kablolar. En uygun ve indirimli nerede bulduysam oradan aldım. 24p olan kablonun stoğu çabuk bitiyor.Kabloları nerden aldınız
Farklı bir ürün önerin var mıTakip ettim hocam düzenli olarak. Lian li strimer wireless serisi kablolar. En uygun ve indirimli nerede bulduysam oradan aldım. 24p olan kablonun stoğu çabuk bitiyor.
Hocam açıkcası bu tarz güç aktarımı yapan bileşenlerin kaliteli alınmasından yanayım. Bütçeniz yoksa ucuz ürünlere yönelmeyin. Orijinal psu kabloları kullanmanız daha mantıklı. Çünkü anakarta ve ekran kartına güç sağlıyor bu kablolar. Başınız daha çok ağrır. Aşağıya benim kullandığım ürünleri atayım bütçenize uyuyorsa alın ya da indirim takip edin.Farklı bir ürün önerin var mı
Evet ben de noname bişey alma taraftarı değilim. Bakalım belki 24p alırım, ekran kartım 9070 xt kablo gözükmüyor zatenHocam açıkcası bu tarz güç aktarımı yapan bileşenlerin kaliteli alınmasından yanayım. Bütçeniz yoksa ucuz ürünlere yönelmeyin. Orijinal psu kabloları kullanmanız daha mantıklı. Çünkü anakarta ve ekran kartına güç sağlıyor bu kablolar. Başınız daha çok ağrır. Aşağıya benim kullandığım ürünleri atayım bütçenize uyuyorsa alın ya da indirim takip edin.
Anakart için Lian Li Strimer Wireless 24P Kablo:
Ekran kartınızın güç konektörü 12V-2✕6 versiyonu ise çoğu 4070 ve üstü model (bazı 4070 kartlar dahil) için kullanabilirsiniz: