Paylaşımlı hesap almak güvenli mi?

Goatseb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?

bedava oynayacağın oyunlara boşu boşuna 800tl vermişsin üstelik patlamışlar hesaplar düzgün bir yerdende almamışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r/piracy de yoksa tereddüt et zaten

damlaya damlaya göl olur enayimisin sen çalıntı hesaplara para veriyorsun aldığın satıcıların hesapları patlıyor çünkü çalıntı!
30 tane hesap aldım daha 1 tanesi patlamadı enayi menayi doğru konuş

30 tane hesap aldım daha 1 tanesi patlamadı enayi menayi doğru konuş
o zaman aldığın satıcı kendi hesaplarını satıyor muhtemelen yinede beleş bir şeye para verdiğin gerçeği değişmiyor

o zaman aldığın satıcı kendi hesaplarını satıyor muhtemelen yinede beleş bir şeye para verdiğin gerçeği değişmiyor
uğraşmak is te mi yo rum bak yukarıda dedim spiderman bozuk çıktı 50 tane güncelleme geldi crack olunca nasıl yapıcaksın güncellemeyi

uğraşmak is te mi yo rum bak yukarıda dedim spiderman bozuk çıktı 50 tane güncelleme geldi crack olunca nasıl yapıcaksın güncellemeyi
yayınlanıyor cs.rin.ru da güncellemeler niye yapamayasın

hemende şikayet etmiş

İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?
güvenilir yerlerden alırsan sorun olmaz ben çok defa satış iptal yaptım hırtoya diyorum ki ortalık malı nette dolaşan verme onlardan haberim var yok benimkiler başka diyor ortlaık çıkınca iptal ediyorum
ama kimininki güvenilir şahsi hesaplar

ben 1 hafta önce The Last Of Us Part 1 aldım herogame.com.tr'den anında hesap bilgilerini verdiler otomatik şekilde guard kod veriyolar hiç beklemiyorsun bi bakabilirsin.

Geri