Yardım Oyuncu Kulaklık Önerisi Bütçe 2.500₺

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, bütçem 2-2.5 arası oyuncu kulaklık önerisi yapabilirmisiniz. CS oynuyorum ses kasabileceğim bir kulaklık düşünüyorum kablolu veya kablosuz

Sistem beyaz şunu düşünüyorum önerir misiniz? veya başka öneriniz varsa yönlendirirmisiniz

Razer BlackShark V2 X 7.1 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
Yeşili
1.999,00 TL
Beyazı
2.340,00 TL

Merhaba, bütçem 2-2.5 arası oyuncu kulaklık önerisi yapabilirmisiniz. CS oynuyorum ses kasabileceğim bir kulaklık düşünüyorum kablolu veya kablosuz

Sistem beyaz şunu düşünüyorum önerir misiniz? veya başka öneriniz varsa yönlendirirmisiniz

Yeşili
1.999,00 TL
Beyazı
2.340,00 TL

alınmaz kesınlıkle kattıyen aman aman

SteelSeries Arctis Nova 1 önerebilirim geçmişte kısa bir süre deneme şansım olmuştu açık konuşmak gerekirse tatmin etmişti

Yeşili
1.999,00 TL
Beyazı
2.340,00 TL
Fifine H3

Ne Nova 1 ne de Razer BlackShark V2 X ne de Fifine H3 alınmaz. Bunlar jak kulaklık ve genelde de ülkede satılan hazır sistemlerin anakartlarındaki ses kartları tırt oluyor. Bu kulaklıklardan istediğiniz verimi alamazsınız, zaten fiyatları da döviz kaynaklı şişik ürünler. Ses kartı olsa da iyi performans vermiyor. Bu fiyatlara en ideali H2002P almak veya bütçeyi ₺3000 civarına çekmek.

Geri