Motor zincir sıkıştırdı yağ kaçırıyor

Reaksiyon skoru
34
Herkese hayırlı akşamlar hayırlı forumlar zincirim biraz bollaşmıştı iş çıkışı otoparktan çıkarken çat sesi geldi zincirin yerinden çıktığını anladım fakat biraz yağ damlatmaya başladı ön dişli muhafazasını sökünce fotoğraftaki yerin çatlak olduğunu gördüm olduğu yerde akıtmıyor ama çalışınca akıtıyor oradan durum nedir hayati bir yermi yoksa çok karın ağrıtacak bir yer değilmi
IMG_0224.webp

Herkese hayırlı akşamlar hayırlı forumlar zincirim biraz bollaşmıştı iş çıkışı otoparktan çıkarken çat sesi geldi zincirin yerinden çıktığını anladım fakat biraz yağ damlatmaya başladı ön dişli muhafazasını sökünce fotoğraftaki yerin çatlak olduğunu gördüm olduğu yerde akıtmıyor ama çalışınca akıtıyor oradan durum nedir hayati bir yermi yoksa çok karın ağrıtacak bir yer değilmiAlıntıyı görüntüle
çok geçmiş olsun orası kırılmış yağ kaçırıyorsa ciddi sorun olma ihtimali fazla yakında güvenebileceğiniz tamirci varsa götürmeniz en mantıklı tercih olur

çok geçmiş olsun orası kırılmış yağ kaçırıyorsa ciddi sorun olma ihtimali fazla yakında güvenebileceğiniz tamirci varsa götürmeniz en mantıklı tercih olur
Teşekkür ederim hocam ustamla konuştum 15k fiyat çıkardı motorun ineceğini kaynağa gideceğini söyledi 20k kilometreye özenle getirdim ama hiç beklemediğim bir yerden arıza verdi bunada şükür diyelim

Teşekkür ederim hocam ustamla konuştum 15k fiyat çıkardı motorun ineceğini kaynağa gideceğini söyledi 20k kilometreye özenle getirdim ama hiç beklemediğim bir yerden arıza verdi bunada şükür diyelim
Geçmiş olsun umarım bidaha başınıza gelmez

15K nedir ya birde kaynakla tamir için güvenilir olduğuna emin misiniz ustanızın?

15K nedir ya birde kaynakla tamir için güvenilir olduğuna emin misiniz ustanızın?
Yani fiyatta bana uçuk geldi daha önce işim düşmüştü güzel bir işçilik yapmıştı ama bilemiyorum

Ekran görüntüsü 2026-02-08 181634.webp

kırık mı bana mı oyle gelıyor

Alıntıyı görüntüle

kırık mı bana mı oyle gelıyor
Biz çatlak diye gördük elimizle almaya çalıştık parça ele gelmiyor ama kırıkta olabilir dışarıdan kime güvenebileceğimi bilmiyorum açıkçası çok söyleyen var fiyat açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir yere daha göster 15k çok değil mi
Banada çok geldi hocam açıkçası birkaç yere daha sordum ama cevap gelmedi henüz

Biz çatlak diye gördük elimizle almaya çalıştık parça ele gelmiyor ama kırıkta olabilir dışarıdan kime güvenebileceğimi bilmiyorum açıkçası çok söyleyen var fiyat açısından

Banada çok geldi hocam açıkçası birkaç yere daha sordum ama cevap gelmedi henüz
herhalde dedıgın gıbı catlak ve usta da o yuzden kaynak demıs o parcanın degısılebılır bır parca olup olmadıgnı sordun mu

Herkese hayırlı akşamlar hayırlı forumlar zincirim biraz bollaşmıştı iş çıkışı otoparktan çıkarken çat sesi geldi zincirin yerinden çıktığını anladım fakat biraz yağ damlatmaya başladı ön dişli muhafazasını sökünce fotoğraftaki yerin çatlak olduğunu gördüm olduğu yerde akıtmıyor ama çalışınca akıtıyor oradan durum nedir hayati bir yermi yoksa çok karın ağrıtacak bir yer değilmiAlıntıyı görüntüle
O hortumun bağlandığı yerde siyah conta var dikkatli bakarsan. O contayla beraber hortumu biraz ittirmeyi deneyebilir misin ? Muhtemelen o ufacık açıklık kapansa sorunun çözülür

herhalde dedıgın gıbı catlak ve usta da o yuzden kaynak demıs o parcanın degısılebılır bır parca olup olmadıgnı sordun mu
Şimdi bir ustayla görüştüm ustanın geri dönüşleri olumlu google göre kendisi 10k fiyat çekti o da blok inerse dedi 10k inmeden de yapma ihtimalimiz var dedi pazartesi getiri Salı teslim alırsın dedi diğerine göre daha makul geldi

O hortumun bağlandığı yerde siyah conta var dikkatli bakarsan. O contayla beraber hortumu biraz ittirmeyi deneyebilir misin ? Muhtemelen o ufacık açıklık kapansa sorunun çözülür
Bildiğim kadarıyla orası debriyaj mili hocam ama denerim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri