omercez
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
500 tl civarıydı sıfırı 730ne kadardı ? kötü marka bu gösterilen mah ın yarısını verebiliyorsa iyi çin çakmaları markalarından biri gibi...
500 tl civarıydı sıfırı 730ne kadardı ? kötü marka bu gösterilen mah ın yarısını verebiliyorsa iyi çin çakmaları markalarından biri gibi...
Kaç kere başıma geldi geri döndüm. Trendyoldaki sahibindendeki hepsiburadadaki cart curt teknoloji firmalarının alayı bunu yapıyor. En son hddler ile ilgili dönmüştü bayağı.simdi faturaya bakınca 2.elde garanti yoksa 0 kart nasıl garantisiz oluyor. Millet 2.el karta 0 fatura kesip garantili diye satıyor işler memlekette garip ...
denk gelirse ben alabilirim baktıgım bir modeldi 0 kablo cok güzel görünüyorda birde kasa almak lazım buna ...merhaba arkadaslar bu ürünü ben de kasa toplamaktan vazgectigim icin yarin iade edecegim.
7500 e aldiydim galiba. yakinda tekrar depoya düşer. ürün acilmamis bir sekilde geldi. ben de acmadim. (güvenlik bandı vardı amazon deponun bandi degilse acilmamis.)
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam bu bota nasıl ulasabılırızŞunu çektim bakalım ne gelecek![]()
Bilmem paylaştılar telegram dan 10dk sonra aldım benhocam bu bota nasıl ulasabılırız
Prime geldi cw si var gigaby a göre daha iyi ama sıcaklık farkı cidden var 10 derece serin calışıyor gigabyte den hemde 320w çekerken. Ürünün kutusunu ayı açmış sanki ama içi tertemiz jelatinleri üstündeydi cw duyunca iade edilmiş belli garantide 2029 gözüküyor. Kartların boyutları aynı bu arada ağırlıkları bile prime da bir sff karthttps://streamable.com/zs3fl7 cw nin sesi videoda az gibi geliyor ama yüksek bunun biraz daha yüksek halinin düşünün
merhaba arkadaslar bu ürünü ben de kasa toplamaktan vazgectigim icin yarin iade edecegim.
7500 e aldiydim galiba. yakinda tekrar depoya düşer. ürün acilmamis bir sekilde geldi. ben de acmadim. (güvenlik bandı vardı amazon deponun bandi degilse acilmamis.)
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2029 garanti iyiymiş.Prime geldi cw si var gigaby a göre daha iyi ama sıcaklık farkı cidden var 10 derece serin calışıyor gigabyte den hemde 320w çekerken. Ürünün kutusunu ayı açmış sanki ama içi tertemiz jelatinleri üstündeydi cw duyunca iade edilmiş belli garantide 2029 gözüküyor. Kartların boyutları aynı bu arada ağırlıkları bile prime da bir sff kart
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şunu çektim bakalım ne gelecek![]()
yine MSI MAG PANO M100R ile kurcaktım ben fiyat da fena degil. 4400-4800 arasi. hatta o da depoda var degerlendirebilir.denk gelirse ben alabilirim baktıgım bir modeldi 0 kablo cok güzel görünüyorda birde kasa almak lazım buna ...
Valla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bakPrime geldi cw si var gigaby a göre daha iyi ama sıcaklık farkı cidden var 10 derece serin calışıyor gigabyte den hemde 320w çekerken. Ürünün kutusunu ayı açmış sanki ama içi tertemiz jelatinleri üstündeydi cw duyunca iade edilmiş belli garantide 2029 gözüküyor. Kartların boyutları aynı bu arada ağırlıkları bile prime da bir sff kart
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle