🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

simdi faturaya bakınca 2.elde garanti yoksa 0 kart nasıl garantisiz oluyor. Millet 2.el karta 0 fatura kesip garantili diye satıyor işler memlekette garip ...
Kaç kere başıma geldi geri döndüm. Trendyoldaki sahibindendeki hepsiburadadaki cart curt teknoloji firmalarının alayı bunu yapıyor. En son hddler ile ilgili dönmüştü bayağı.

merhaba arkadaslar bu ürünü ben de kasa toplamaktan vazgectigim icin yarin iade edecegim.
7500 e aldiydim galiba. yakinda tekrar depoya düşer. ürün acilmamis bir sekilde geldi. ben de acmadim. (güvenlik bandı vardı amazon deponun bandi degilse acilmamis.)

MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart

merhaba arkadaslar bu ürünü ben de kasa toplamaktan vazgectigim icin yarin iade edecegim.
7500 e aldiydim galiba. yakinda tekrar depoya düşer. ürün acilmamis bir sekilde geldi. ben de acmadim. (güvenlik bandı vardı amazon deponun bandi degilse acilmamis.)

denk gelirse ben alabilirim baktıgım bir modeldi 0 kablo cok güzel görünüyorda birde kasa almak lazım buna ...

kaçana bak yav

Ekler

• IMG_0355.webp
    IMG_0355.webp
    114 KB · Hit: 317
https://streamable.com/zs3fl7 cw nin sesi videoda az gibi geliyor ama yüksek bunun biraz daha yüksek halinin düşünün
Prime geldi cw si var gigaby a göre daha iyi ama sıcaklık farkı cidden var 10 derece serin calışıyor gigabyte den hemde 320w çekerken. Ürünün kutusunu ayı açmış sanki ama içi tertemiz jelatinleri üstündeydi cw duyunca iade edilmiş belli garantide 2029 gözüküyor. Kartların boyutları aynı bu arada ağırlıkları bile prime da bir sff kart :D
gigabyte.webp
nvdia.webp

Son düzenleme:

Ekim/Kasım gibi kasa topladım.
MSI MPG VELOX 300R AIRFLOW PZ bekliyordum. Veloxlar rgbsiz ama sessiz damlacık fanlı, dış toz filtreleri çıtalı ve ters anakart uyumlu.
MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW fırsatı yakalayınca içi arkası ve önü öyle hoşuma gitti ki aldım.
Fakat keşke Velox 300R ı bekleyip, Project Zero ile kursaymışım. Gungnir'de ön fanlar sesli ve toz filtresi yok, dış fan filtresi esnek mıknatıslı.
Bunlar yüzünden Project Zero içimde ukte kaldı. İnsanı 2 arada 1 derede bırakıyor.

Ayrıca bir tavsiye; o anakart en çok Thermaltake The Tower 600 ile yakışıklı durur.

Son düzenleme:
Prime geldi cw si var gigaby a göre daha iyi ama sıcaklık farkı cidden var 10 derece serin calışıyor gigabyte den hemde 320w çekerken. Ürünün kutusunu ayı açmış sanki ama içi tertemiz jelatinleri üstündeydi cw duyunca iade edilmiş belli garantide 2029 gözüküyor. Kartların boyutları aynı bu arada ağırlıkları bile prime da bir sff kart :D
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2029 garanti iyiymiş.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla değerler gayet güzel bi de bendeki karta bak
Ekran görüntüsü 2026-02-10 053759.webp

Geri