🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

benimde 9060xt icin 2.el ibaresi var faturada ama durum mükemmel görünüyordu bantlarını ben actım kutunun, alan kisi ya baska kart aldı yada vazgecti ürün 0 geldi.
Alıntıyı görüntüle
simdi faturaya bakınca 2.elde garanti yoksa 0 kart nasıl garantisiz oluyor. Millet 2.el karta 0 fatura kesip garantili diye satıyor işler memlekette garip ...
en kötü amazon 1 yıl garanti veriyor.

coilwhine denen kapasitorlerden gelen ses anladigim kadariyla. hic takilmaya degmez. bircok firma artik bunu sorun bile gormuyor. oyunlarda ozellikle yukte ses yaparlar. karta zerre zarari olan bisey degil

koorui 34 inc olan monitoru arkadas cuma gunu almisti, bugun iptal yemis sali gelecek gosteriyordu. boyle iptallerle karsilasan oldu mu?

koorui 34 inc olan monitoru arkadas cuma gunu almisti, bugun iptal yemis sali gelecek gosteriyordu. boyle iptallerle karsilasan oldu mu?
Bu konuda o monitörü alan iki arkadaş vardı. Onlarda sizin gibi siparişleri amazon tarafından iptal edildi.Sebebini onlarda bilmiyor kayıp ürün olabilir diye düşünüyorlardı.

Şunu çektim bakalım ne gelecek 😶😶😶

Ekler

• 1000099974.webp
    1000099974.webp
    160 KB · Hit: 321
Hocam içinde NVMe SSD var mıdır diye emin olamadım şu an kendimi zor tutuyorum sanırım ben de geçeceğim bitmezse :D
Aralık ayında 6k idi fiyatı Mac mini m4 256gb var deck dock zart zurt almadan baya bir işimi görecek gibi inceleyecem işe yarar bir şey ise tutarım elimde gelince paylaşırım

Geri