🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

Akko güzel güzel de %60 tavsiye etmiyorum f fonksiyonları yön tuşları olmadı mı oyun hariç zor oluyor kullanımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banka bonusu kullanmış

Howl75 öneren oldu denemek için aldım bunu da alsam mı acaba sevmiyorum %60 gerçi
Howl 75 kullandım malzeme kalitesi ve keycap kalitesi hiç beğenmedim.

Howl 75 kullandım malzeme kalitesi ve keycap kalitesi hiç beğenmedim.
Bu gün teslim edildi kullanıyorum fena değil ama bi F75 etmez yada F99 diye düşünüyorum mchosex9 var pembe erkek rengi takım yapasim var Pembe klavye alasım var 🤣 önerin var mı %75 ve üstü %100 olup knoblu falan filan hotswap F99Pro alacaktım vazgeçtim anlık.

Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, gayet güzel. Ancak eksik bulduğum yanlarindan bazıları, simülasyon oyunları oynuyorsaniz gamepad modu yok yani tuşa ne kadara basarsanız oyunda o kadar basma özelliği. Örneğin gaz pedalı gibi. Bir diğeri de şarj konusu, şarjı 24 saat (yoğun kullanımda) dayanıyor. yeterli mi? şahsen yeterli gelmedi.

Abi 6 aydır klavye arıyorum delircem f olmayan klavyeler atılıyor. Numlock istiyordum hadi ondan vazgeçtim en azından 75 olsun. 1600'e Aula f87 pro kaçırdıktan sonra hiç klavyelere elim gitmedi. Başka klavye fırsatı var mı. tek isteğim f tuşları olması ve f1 in 2'nin üstüne denk gelmesi.

Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, gayet güzel. Ancak eksik bulduğum yanlarindan bazıları, simülasyon oyunları oynuyorsaniz gamepad modu yok yani tuşa ne kadara basarsanız oyunda o kadar basma özelliği. Örneğin gaz pedalı gibi. Bir diğeri de şarj konusu, şarjı 24 saat (yoğun kullanımda) dayanıyor. yeterli mi? şahsen yeterli gelmedi.
Analog inputlular min 7k filan sanırım. Dizgün tipli eli yüzü düzgün 60 lık öyle bi klavye bulamadım ben. Fun 68 aldım var sanıyodum genelinde yokmuş. İade edip etmeme aşamasındayım onun dışında on numara klavyeydi

Analog inputlular min 7k filan sanırım. Dizgün tipli eli yüzü düzgün 60 lık öyle bi klavye bulamadım ben. Fun 68 aldım var sanıyodum genelinde yokmuş. İade edip etmeme aşamasındayım onun dışında on numara klavyeydi
Keşke olsaydı dediğim özelliktir kendisi. Bu arada sitesinde yazıyor olmadığı keşke bakıp alsaydınız.
1000053101.webp

Abi 6 aydır klavye arıyorum delircem f olmayan klavyeler atılıyor. Numlock istiyordum hadi ondan vazgeçtim en azından 75 olsun. 1600'e Aula f87 pro kaçırdıktan sonra hiç klavyelere elim gitmedi. Başka klavye fırsatı var mı. tek isteğim f tuşları olması ve f1 in 2'nin üstüne denk gelmesi.
Bulursanız bana da söyleyin🙂. Konudaki klavyenin özellikleri güzel ama tuşlarını beğenmedim ve dediğiniz gibi çok küçük.
Şunun Abyssal Blue olanına niyetliyim.

İdefix Türk Telekom kuponu ile 1.879,00 TL'ye geliyor Kuveyt Türk'e Peşin fiyatına 5 diğer çoğu bankaya peşin fiyatına 3 taksit yapıyor.

Bu fiyata Türkçe keycapli manyetik klavye çok zor bulunur bence. Max ile Pro arasındaki tek fark birisi kablosuz 8khz diğer kablosuz da 1khz verebiliyor bence çok önemli bir fark değil sonuçta wireless da zaten latency artıyor. İki model de kablolu da 8khz verebiliyor.

İngilizce keycapli versiyonu 3099 TL fiyat bariz çok uygun.

2000/300 İdefix kupon için.
IDEFIX boşluk TCKN 6262'ye gönder

Kampanya şifrenizi Türk Telekom Online İşlemler’den veya Uygulamadaki Bana Özel ve Mağaza menülerinden alabilirsiniz.
bu klavyeye sahibim bazen tuşlar basmama durduk yere rgb yanma gibi sorunları var değiştireceğim

Keşke olsaydı dediğim özelliktir kendisi. Bu arada sitesinde yazıyor olmadığı keşke bakıp alsaydınız. Alıntıyı görüntüle
O kadar incelememiştim hocam. Yapay zekaya sorsam bilr bu manyetik klavyrletin grnrl bir özrlliğidir vardır diyordu. Ondan aldım. Olsa çok bir şey drğişmezdi çok yüksek ihtimal kullanışlı birşeyde değildir. Ama özrllik özrlliktir yani. Sıkıntı şuki teknik olarak her şey mümkünmüş. Sadece yazılım olarak üst seviyelerden bir ayırım yapmak için gibi bişey...

bu klavyeye sahibim bazen tuşlar basmama durduk yere rgb yanma gibi sorunları var değiştireceğim
Ben öyle bir sorun yaşamadım yaşayan da görmedim senin klavyende problem vardır garantiye gönderin

İdefix Türk Telekom kuponu ile 1.879,00 TL'ye geliyor Kuveyt Türk'e Peşin fiyatına 5 diğer çoğu bankaya peşin fiyatına 3 taksit yapıyor.

Bu fiyata Türkçe keycapli manyetik klavye çok zor bulunur bence. Max ile Pro arasındaki tek fark birisi kablosuz 8khz diğer kablosuz da 1khz verebiliyor bence çok önemli bir fark değil sonuçta wireless da zaten latency artıyor. İki model de kablolu da 8khz verebiliyor.

İngilizce keycapli versiyonu 3099 TL fiyat bariz çok uygun.

2000/300 İdefix kupon için.
IDEFIX boşluk TCKN 6262'ye gönder

Kampanya şifrenizi Türk Telekom Online İşlemler’den veya Uygulamadaki Bana Özel ve Mağaza menülerinden alabilirsiniz.
wraith w60 mi bumu hocam kablosuz 8khz olan varmi onerebilcegin butce dert degil

wraith w60 mi bumu hocam kablosuz 8khz olan varmi onerebilcegin butce dert degil
+ bu cihazda socd mevcutmu

Geri