15 Pro max’den 17 ye geçilir mi?

80’e alıcı buldum 76’ya amazondan sıfır 17 alınır mı sizce?

80’e alıcı buldum 76’ya amazondan sıfır 17 alınır mı sizce?
Hocam tek kaybedeceğiniz telefoto lens olur öyle diyim.17 serisinin base modeli gerek çip gerek batarya 15pm üstünde.Ramleri de aynı diye biliyorum 8 e 8.Amazondan alın geri kalan 4kya da kılıf ekran koruyucu ya da hızlı şarj için adaptör falan alırsınız.

Hocam tek kaybedeceğiniz telefoto lens olur öyle diyim.17 serisinin base modeli gerek çip gerek batarya 15pm üstünde.Ramleri de aynı diye biliyorum 8 e 8.Amazondan alın geri kalan 4kya da kılıf ekran koruyucu ya da hızlı şarj için adaptör falan alırsınız.
Telefoto da çok güzel bir özellik bir de 15pm çok daha premium duruyor çok arada kaldım orj adaptörüm var yeter herhalde 17 ye

Telefoto da çok güzel bir özellik bir de 15pm çok daha premium duruyor çok arada kaldım orj adaptörüm var yeter herhalde 17 ye
Hocam orası öyle telefoto kısmında ama şöyle de bir avantajınız olacak gerek ön gerek arka kameralarda mp artışı yaşayacaksınız.O dezavantajı oradan avantaj olarak nötrlüyor bence.Adaptör kısmına gelince tabii ki hızlı şarj etme isteğiniz yoksa telefonu yeter adaptör

15PM cihazımı satıp onun parasıyla sıfır 17 alacağım kamera video çekimi benim için önemli. Sarjı uzun kısa gitmesi pekte önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum. İki cihazda 256 gb olacak.
15pro max de telefoto kamera ve apple pro res varken düz17 yi ne yapacaksın

15pro max de telefoto kamera ve apple pro res varken düz17 yi ne yapacaksın
4000 TL kârım olacak ayriyeten sıfır iki yıl garantili bir cihaza geçeceğim şu anda kullandığım 15 pro Max pil 89 garantisi yeni bitti
Tabi bir tarafta da 15 pro Max’in özellikleri yüzünden geçesim gelmiyor

4000 TL kârım olacak ayriyeten sıfır iki yıl garantili bir cihaza geçeceğim şu anda kullandığım 15 pro Max pil 89 garantisi yeni bitti
Tabi bir tarafta da 15 pro Max’in özellikleri yüzünden geçesim gelmiyor
4000TL çok da önemli bir para değil düşündüğümüzde ki 89 pil de gayet yeterli.
Benim 15 pro maxinde 89 ve 1.5 günü çıkarıyor.
16 dan geçtim bu cihaza, 16 nın da 17 den tek farkı 60hz olması zaten

4000TL çok da önemli bir para değil düşündüğümüzde ki 89 pil de gayet yeterli.
Benim 15 pro maxinde 89 ve 1.5 günü çıkarıyor.
16 dan geçtim bu cihaza, 16 nın da 17 den tek farkı 60hz olması zaten
Evet, yüksek bir miktarda kâr etsem direkt düşünürdüm. Eyvallah şarjdan yana hiç sıkıntım yok. İos 26’ya geçtiniz mi? Bana geliyor sürekli geçmedim daha

Iphone 17 kullanıcısı olarak 15 pmniz var ise geçmenizi tavsiye etmem. Elinizde zaten 15pm var ve 17pm harici değiştirmeniz mantıklı olmaz.

Gerek yok alınmaz

Keyfi bir harcama olur, değmez. Cebinde +10 dan fazla para kalacaksa değerlendirilebilir. Onun dışında değmez genel olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,305
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri