❌İndirim Bitti! MSI MPG 321URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü 40.299TL

duygulara tercüman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üzücü olmuş, mat olması benim için bir artı olduğundan benim işime geldi vallahi, 35 k ya g6 çektim ben de
Ben önce g60sd sonra g81sf kullandım, mat olması istemedigim bir özellikle. Parlak olsun, woled olsun morluk olmasın, almışken 4. Nesil olsun renkler canlı olsun, bir de trueblack kaplaması olsun, dp 2.1 olsun derken özellikler biriktikçe fiyat da uçtu tabi.

Tesekkurler brom, çektim 1 tane
Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcının yorumları genel olarak olumlu değerlendirebilirsiniz.
İncelemesi:

Ben 35k'ya 2k 500hz qd-oled dp 2.1 mat ekran aoc monitor alabiliyordum, morluk olmasın dedim gittim 66k'ya dp2.1 2k 540hz 4. Nesil trueblack kaplamalı w-oled aldım. Monitörden çok memnunum da 500hz monitorun üstüne ekstra 30k vermek koymadı değil, çok uzun yıllar kullanacağım, hiç morluk olmadan trueblack kaplaması olması mükemmel bir şey olduğundan en azından ileride değiştirmek gibi bir düşüncem olmaz diyip kendimi avutuyorum artık.
Eger en iyisi olsun diyen biri iseniz bunu sonu yok.
Seneye daha iyisi çıkar bu seferde onu alıyım dersin :D.
40k'ya f/p monitör olmaz.
Bu ürün zaten Ferrari klasmanında.
Sen diyorsun ki yeni model Ferrari olsun.
40k'ya monitör alan biri 55-60'i da verir bana göre.
Gidip de asgarî ücretli zaten almiyordur ki.
Durumu iyi olana da bu fark koymaz çok.

duygulara tercüman.

üzücü olmuş, mat olması benim için bir artı olduğundan benim işime geldi vallahi, 35 k ya g6 çektim ben de
Mat oled ile glossy oled'lar bana göre çok farklı teknojiler.
Deneyim olarak baya farklari var.
Matlar, oledin o ihtişamlı görüntüsünü öldürüyor bana göre.
Evet ekran simsiyah ama renkler canlı değil.
Parlak oled alınca arkadaşım ekrana hayran kalmıştı.
Mat alınca niye bunu aldin ki diğeri mükemmeldi dedi :d.
Mati satip tekrar parlak alınca, bak şimdi olmuş dedi.

Son düzenleme:

ya benim gözlerle ilgili bir durum olabilir, renkler doygun kullandığımda aşırı bir baş ağrısı eşlik ediyor. Kulaklıktan uykudan felan diye düşünüyordum ama değilmiş, renkleri daha soluk yapınca baş ağrısı da gitti. Monitör ile birkaç oyun oynadım çok bir sıkıntı yoktu, arkadaş çağırınca bir LoL girelim dedik sanki güneşe bakıyormuşum gibi oldum, gözlerim ağrıdı. Yine forumdan bir arkadaş ayarlardan bunu yapman lazım dedi de öyle düzeldi. Zatem parlaklık 20-30 arası kullanmak yetiyor bana

yaşlandık diye beyin gücü de yetmiyor olabilir zaten covidden beridir kafa allak bullak :D

Ben geçtiğimiz yıl parlak kaplamalı G85SD ve mat kaplamalı G80SD, G61SD modellerini kullandım. Şuanda da kampanyalarla 32 bin lira civarına denk getirdiğim parlak kaplamalı Gigabyte MO32U modelini kullanıyorum.

Evde hem G61SD hem de MO32U var, ben Samsung'un bir önceki nesil kaplamalarını beğeniyorum açıkçası. Yani öyle keskinliği azalttı, kumlanma yaptı, greenlenme oluştu gibi bir şikayetim yok, düşük ışıkta glossy panel ile aynı canlı renkleri ve aynı deneyimi alabiliyorum. Sadece ışık kaynağının doğrudan monitöre yansıdığı senaryolarda parlak oledlerde ışık dağılmadan yansıdığı bölgeyi mora çeviriyor, mat panelde ise ışık yayılarak daha geniş bölgeyi morlaştırıyor.

Bildiğim kadarıyla Samsung'un F serisindeki kaplama biraz daha agresifleştirildi. Belki yeni kaplama kaliteyi etkiliyor olabilir.

Ayrıca ben Woled panel kullanmadım ama kullananlar mat kaplamanın çok kötü olduğundan bahsediyor. Yine Woled'in son nesil panellerinde meydana gelebilen gri renkteki yoğun bantlanma sorunları, rgb dizilimine eklenen beyaz rengin beyaz renklerde parlaklığı yükseltirken diğer renklerde QD-Oled kadar yüksek parlaklık seviyelerine çıkamamaları ve dizilimden kaynaklı metin keskinliğinin düşük olması sebebiyle QD-Oled daha doğru bir çözümmüş gibi geliyor. Hele 32 inç 4K bir modellere çıkılabilirse hem boyut hem de piksel yoğunluğu açısından bence OLED'in tatlı noktası.

beyler bunu 9 taksit almak mı ? yoksa gigabye mo32u yu 6 taksit almak mı ? msi 240 hz mo32u 165 hz

Ölü pixel dersen yardımcı olmaz tabi, kutusunu vs tertemiz açıp iade edeceğin zaman da yine tertemiz kutulayıp "14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum" diyeceksin, şunu bir türlü öğretemedik insanlara.
Almıyorlar hocam iade ben de biliyorum dediğinizi. Sonrasında tüketici haklarına başvuracaksınız o süreçten sonra iadenizi alırsınız kısaca uğraştırıyorlar.

33478.webp
33480.webp
33482.webp

@yusufsimsek7 almıştım iptal ettim senin mesajları görünce. 40.000tl verip bir de sorun yaşarsam ağlarım heralde.

Geri