❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

PC sökme, toplama da iş yapar mı
Yapmaz, o tarz vidalarda çok zorlanıyor yarısını elle sıkıyorsun. Hele bu PCI yuvalarının vidalarını hareket bile ettiremiyor :D Bunlar için ufak şarjlı vidalamalardan alacaksın.

Hocam şarjlı matkap var evde. Bunla laptop bakımı yapmak harici bir şey yapmam. Yeterli olur sanırım?
Laptoplar için rahat yeter, gücü fazla olmadığı için vidalara zarar vermiyor. İçinden çıkan uçlar bayağı kaliteli ama.

aldım 1 adet 500 tl de kredi kartımda puan vardı 300 tl ye geldı işimi görür en azından

Dediğim günü ürün görseldekinin haricinde bir kutuyla yollanıyor. Tamamen sahte bence.

Dediğim günü ürün görseldekinin haricinde bir kutuyla yollanıyor. Tamamen sahte bence.
Bu ürünün 2-3 versiyonu var, galiba görseldekiler eski versiyon micro usb olan.

Bu ürünün 2-3 versiyonu var, galiba görseldekiler eski versiyon micro usb olan.
Yok hocam ben 4-5 yıl önce orijinal Xiaominin normal tornavida setini almıştım bu hbnin sattığı ürün tamamen sahte kutu içeriğine bakarsanız zaten farklı kıytırık bir kutuyla geliyor, 2. durum verdikleri pad de orijinal değil alan kişiler görsellerde iletmiş normalde wavepad diye geçiyor ama gelen saçma sapan bir pad üstüne 3-4 ay sonra ürünün bozulanlar var bu ürünün orijinali 2.500 bandında Aliexprestenn 1500-1800 civarına geliyordu ben almaktan vazgeçtim tabi de alanlar gelince buraya görsel iletirse zaten anlaşılır .

Paylaşım için teşekkürler. Sürekli vida açıp kapayan biri değilseniz bence elektrikli gerekli değil.

Elektirikli olmasın, hem küçüğü hem büyüğü olsun derseniz şuna bakın derim. Geçen hafta 650 liraydı ona göre dilerseniz tekrar düşmesini bekleyebilirsiniz.

Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak.

Elektirikli olmasın, hem küçüğü hem büyüğü olsun derseniz şuna bakın derim. Geçen hafta 650 liraydı ona göre dilerseniz tekrar düşmesini bekleyebilirsiniz.

hocam laptop ve kasa tamirlerinde iş görür mü birde ps3 ün ortasında dolgu bulunan saçma alyan vidalarınıda açar mı almayı düşünüyorum

Bende eski nesili var pilli olan eski nesil torklu bayağı güçlü yıllardır duruyor sapa sağlam hor kullanmama rağmen.

Geri