- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,014
Yapmaz, o tarz vidalarda çok zorlanıyor yarısını elle sıkıyorsun. Hele bu PCI yuvalarının vidalarını hareket bile ettiremiyorPC sökme, toplama da iş yapar mı
Yapmaz, o tarz vidalarda çok zorlanıyor yarısını elle sıkıyorsun. Hele bu PCI yuvalarının vidalarını hareket bile ettiremiyorPC sökme, toplama da iş yapar mı
Laptoplar için rahat yeter, gücü fazla olmadığı için vidalara zarar vermiyor. İçinden çıkan uçlar bayağı kaliteli ama.Hocam şarjlı matkap var evde. Bunla laptop bakımı yapmak harici bir şey yapmam. Yeterli olur sanırım?
Bu ürünün 2-3 versiyonu var, galiba görseldekiler eski versiyon micro usb olan.Dediğim günü ürün görseldekinin haricinde bir kutuyla yollanıyor. Tamamen sahte bence.
Yok hocam ben 4-5 yıl önce orijinal Xiaominin normal tornavida setini almıştım bu hbnin sattığı ürün tamamen sahte kutu içeriğine bakarsanız zaten farklı kıytırık bir kutuyla geliyor, 2. durum verdikleri pad de orijinal değil alan kişiler görsellerde iletmiş normalde wavepad diye geçiyor ama gelen saçma sapan bir pad üstüne 3-4 ay sonra ürünün bozulanlar var bu ürünün orijinali 2.500 bandında Aliexprestenn 1500-1800 civarına geliyordu ben almaktan vazgeçtim tabi de alanlar gelince buraya görsel iletirse zaten anlaşılır .Bu ürünün 2-3 versiyonu var, galiba görseldekiler eski versiyon micro usb olan.
Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak.Elektirikli olmasın, hem küçüğü hem büyüğü olsun derseniz şuna bakın derim. Geçen hafta 650 liraydı ona göre dilerseniz tekrar düşmesini bekleyebilirsiniz.
Bosch 42 Parça Hassas Vidalama Ucu Seti : Amazon.com.tr
Bosch 42 Parça Hassas Vidalama Ucu Seti : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
hocam laptop ve kasa tamirlerinde iş görür mü birde ps3 ün ortasında dolgu bulunan saçma alyan vidalarınıda açar mı almayı düşünüyorumElektirikli olmasın, hem küçüğü hem büyüğü olsun derseniz şuna bakın derim. Geçen hafta 650 liraydı ona göre dilerseniz tekrar düşmesini bekleyebilirsiniz.
Bosch 42 Parça Hassas Vidalama Ucu Seti : Amazon.com.tr
Bosch 42 Parça Hassas Vidalama Ucu Seti : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
görür uçları da epey kaliteli laptop telefon tamirlerini bu setle yaptımhocam laptop ve kasa tamirlerinde iş görür mü birde ps3 ün ortasında dolgu bulunan saçma alyan vidalarınıda açar mı almayı düşünüyorum