God of War Trilogy Remake DUYURULDU!

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,613
Zeus! Oğlun geri döndü

PS de oynayan tayfa çok iyi bilir efsane 1-2-3 serisi yeniden PC ye uyarlanarak yapılacak.

Remake işi zor. Gelirse kaliteli bir remastered gelir.

şakasına mı yazdın remake olarak duyuruldu zaten.
Yav sen ne dediklerine ne bakıyorsun, bu gözler neler gördü. Trilogy olarak tanıttıkları için en fazla remastered kalitesinde bir iş geleceğini düşünüyorum. Diğer türlü remake işi 10 yıldan önce gelmez :D

Yav sen ne dediklerine ne bakıyorsun, bu gözler neler gördü. Trilogy olarak tanıttıkları için en fazla remastered kalitesinde bir iş geleceğini düşünüyorum. Diğer türlü remake işi 10 yıldan önce gelmez :D
Eski seslendirmeni neden geri getirsinler dümenden remastered yapacak olsalar bence baştan sona sıfırdan yapılacak ki remake bu demek zaten. Re4 mafia trilogy kalitesinde bi remake akar gider

Aynı çıplaklık ve gore öğeleriyle geleceğini sanmıyorum. Yeni oyunlarındaki gibi yumuşatacaklar bence.

Eski seslendirmeni neden geri getirsinler dümenden remastered yapacak olsalar bence baştan sona sıfırdan yapılacak ki remake bu demek zaten. Re4 mafia trilogy kalitesinde bi remake akar gider
Bir çok remastered yapımda yeniden seslendirmeler gördük ilk değil. RE4 kalitesinde remake bekleyenler bence hayal kırıklığına uğrar. Olurda bu proje bir gün çıkarsa en fazla shadow of the colossus gibi bir şey olur. GoW2018 gibi görselliğe benzemez. Benim en fazla istediğim o zaten.

Proje çok yeniymiş. Önümüzdeki yıl zaten gelmez, sonraki yıl kısa bir tanıtım videosu yayınlanır.

Geri