Komisyonu çok fiyatı çok düzgün floatlı zor bulursunneden ki
Csfloat tercih edilebilir yada dersen oraya yabancıyım bynogameden al hatta denk gelirse kendi mağazasından al kayda değer bazen kelepir ürünler geliyorişler tam olarak nasıl yürüyor, neler yapılması gerekli
Floattan alırsan satıcının yolladığı takas teklifini kontrol et geç direk öyle çok önemli bir şey yok.peki soruyu onun için sorayım o zaman, nelere dikkat etmem lazım, işler tam olarak nası yürüyo orda
float ve byno arasında yaklaşık 1k tllik bir fark varmış floatı tercih ederim gibiCsfloat tercih edilebilir yada dersen oraya yabancıyım bynogameden al hatta denk gelirse kendi mağazasından al kayda değer bazen kelepir ürünler geliyor
floatı tercih etfloat ve byno arasında yaklaşık 1k tllik bir fark varmış floatı tercih ederim gibi
bıçağı seçip satın alırsınız satıcıya bildirim gider ve satıcı linkten sizin hesabınıza takas isteği gönderir siz takas isteğini kabul edersiniz ve item size geçer satıcı steam desteğe yazıp yanlışlıkla takas yaptım diyemez çünkü 8 gün içinde parayı hiçbir şekilde çekemez güvenilirdir yani hile hurda olmazhic böyle 3.parti olarak bir şey kullanmadım csde. tam olarak nasıl oluyo
Aktif olarak al sat yapıyorumbıçağı seçip satın alırsınız satıcıya bildirim gider ve satıcı linkten sizin hesabınıza takas isteği gönderir siz takas isteğini kabul edersiniz ve item size geçer satıcı steam desteğe yazıp yanlışlıkla takas yaptım diyemez çünkü 8 gün içinde parayı hiçbir şekilde çekemez güvenilirdir yani hile hurda olmaz
O zaman float al daha iyifloat ve byno arasında yaklaşık 1k tllik bir fark varmış floatı tercih ederim gibi