Bynogame den CS için bıçak alacağım

işler tam olarak nasıl yürüyor, neler yapılması gerekli
Csfloat tercih edilebilir yada dersen oraya yabancıyım bynogameden al hatta denk gelirse kendi mağazasından al kayda değer bazen kelepir ürünler geliyor

peki soruyu onun için sorayım o zaman, nelere dikkat etmem lazım, işler tam olarak nası yürüyo orda
Floattan alırsan satıcının yolladığı takas teklifini kontrol et geç direk öyle çok önemli bir şey yok.

Csfloat tercih edilebilir yada dersen oraya yabancıyım bynogameden al hatta denk gelirse kendi mağazasından al kayda değer bazen kelepir ürünler geliyor
float ve byno arasında yaklaşık 1k tllik bir fark varmış floatı tercih ederim gibi

csfloattan alman daha iyi olur tek bakman gereken satıcının gönderdiği takastaki ürünle aldığın ürün aynımı onu kontrol et onun haricinde bir şey yapmana gerek yok

hic böyle 3.parti olarak bir şey kullanmadım csde. tam olarak nasıl oluyo
bıçağı seçip satın alırsınız satıcıya bildirim gider ve satıcı linkten sizin hesabınıza takas isteği gönderir siz takas isteğini kabul edersiniz ve item size geçer satıcı steam desteğe yazıp yanlışlıkla takas yaptım diyemez çünkü 8 gün içinde parayı hiçbir şekilde çekemez güvenilirdir yani hile hurda olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bıçağı seçip satın alırsınız satıcıya bildirim gider ve satıcı linkten sizin hesabınıza takas isteği gönderir siz takas isteğini kabul edersiniz ve item size geçer satıcı steam desteğe yazıp yanlışlıkla takas yaptım diyemez çünkü 8 gün içinde parayı hiçbir şekilde çekemez güvenilirdir yani hile hurda olmaz
Aktif olarak al sat yapıyorum

Geri