🔥İndirim Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Hocam daha hızlı test edemez misin ona göre alıcam 😄
İşyerindeyim hocam maalesef çalışıyorum. Akşama ancak bakabileceğim. Yoksa ben de sabırsızlanıyorum bir an önce takmak için 😅

Bu samsunglarda çok fazla sahte olduğunu duydum. 4tb veri atıp deneyin tam kapasiteyi. Zira yazılımları kandırabiliyorlarmış.

Son düzenleme:
Bu samsunglarda çok fazla sahte olduğunu duydum. 4tb veri atıp deneyin tam kapasiteyi. Zira yazılımları kandırabiliyorlarmış.
Eyyvah eyvah. Zehirli ok fırlatıldı. Elim gitti/geldi/gitti/geldi. Sonra ne gerek var diyip almadım. Almış olsaydım çok fena kafam karışırdı.

Eyyvah eyvah. Zehirli ok fırlatıldı. Elim gitti/geldi/gitti/geldi. Sonra ne gerek var diyip almadım. Almış olsaydım çok fena kafam karışırdı.
Konuyu hortlatmaya gerek var mıydı stok geldi sandım

Konudaki ilk mesajımı düzenleyip ürünle ilgili kafasında soru işareti olanlar için cevapladım hocam. Tereddütte olanlar vardı. Sorunsuz bir alışveriş oldu benim için :)

:D:D yahu konu yıllanmış değil. Ara ara stok girme ihtimalleri var 17,5 tan bence kontrolde kalmakta fayda var. Şuan 18500 a geliyor. Keşke 17 buçuktan alabilseydik.
Ama alanlar mutlaka yazma testleri ve kapasite testleri yapsınlar nolur nolmaz. Devir kötü kolla dötü.:D:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudaki ilk mesajımı düzenleyip ürünle ilgili kafasında soru işareti olanlar için cevapladım hocam. Tereddütte olanlar vardı. Sorunsuz bir alışveriş oldu benim için :)
Hayırlı olsun hocam sevindim güzel fırsattı maalesef günümüzde herşeye korkar olduk. Ben alamadım zira taksit yapmıyor. Peşin alacak güç te kalmadı maalesef. Tekrardan hayırlı olsun.

Son düzenleme:
:D:D yahu konu yıllanmış değil. Ara ara stok girme ihtimalleri var 17,5 tan bence kontrolde kalmakta fayda var. Şuan 18500 a geliyor. Keşke 17 buçuktan alabilseydik.
Ama alanlar mutlaka yazma testleri ve kapasite testleri yapsınlar nolur nolmaz. Devir kötü kolla dötü.:D:D

Hayırlı olsun hocam sevindim güzel fırsattı maalesef günümüzde herşeye korkar olduk. Ben alamadım zira taksit yapmıyor. Peşin alacak güç te kalmadı maalesef. Tekrardan hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam 🙏 Şu an stokta var 19k görünüyor. Eğer sürprizli olupta soğutuculu gelirse benim ki gibi, 17 k olmasa da yine güzel fiyat gibi bu arada :)

Arkadaşlar ürünü teslim aldım. Ve ürün aldığımda soğutucusuz düz model satılırken bana soğutuculu geldi :) Ekstra ekstra indirimli oldu 😅 Güncel soğutuculu 4 tb 990 pro şu an 33 bin ₺ civarında. 17.380₺ ye neredeyse yarı fiyatına almış oldum 😍 Akşam pc ye takıp testlerini yapıp buraya detaylı yazarım sonuçlarını da 👍

Alıntıyı görüntüle
Bekliyoruz hocam bende alacaktım da tırstım biraz

alanlara garez olsun diye yazdın de mi bunu sırf

geldi bugün

Paylaşımı gördükten sonra aldım. Benimki de heatsink’li geldi. Kurcalamaya devam ediyorum.

Ekler

• ssd.webp
    ssd.webp
    16.2 KB · Hit: 100
  • Screenshot 2026-02-19 191603.webp
    Screenshot 2026-02-19 191603.webp
    7.2 KB · Hit: 99
  • Screenshot 2026-02-19 192354.webp
    Screenshot 2026-02-19 192354.webp
    3.1 KB · Hit: 101
Paylaşımı gördükten sonra aldım. Benimki de heatsink’li geldi. Kurcalamaya devam ediyorum.
Güle güle kullanın hocam :)

Demek ki heatsinkli gönderiyorlar herkese. Bence halen 19k ya almak mantıklı. Kaçıranlar düşünmeli. İhtiyaç varsa tabi.

Son düzenleme:
pttavm üzerinden sipariş ettim bir tane. Eline geçen arkadaşlar haber ederse iptal ederiz en azından. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Geri