🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.599 TL

Vesa 100x100m desteği var. Benim görüşüm iyi olacağı yönünde, ama parlaklık kısmı biraz muallak da, belirtilen parlaklık değeri ortalama oldugu icin 300nit yazsa da 250nit çıkma ihtimali var, diğer alanlarda üzmez ama parlaklık da üzebilir.
1771627959640.webp

yazıyor ama neresinde acaba kaçtane arka fotoğraf var 4 tane delik yok :)

Bu model düz ekran.

Lcd de kavis her ne kadar illumination üzerinde olumsuz etki yaratsa da, bunu aklınızda bulunsun diye ekstradan söylüyorum.

Aynı model değil dikkat (kavisli ekran) sadece az çok bir fikir versin örnek olsun diye atıyorum. Bahsettiğim model düz ekran avantajını daha iyi illumination ile kendini gösterecek, altta ki ilgili videodan buna kıyasla alacağınız modelde daha iyi sonuç bekleyebilirsiniz.

@İbrahim-k

Sakın iptal etme o hatayı yapma, en kötü görece hızlı edge lit va almaya bak. Ips glow'a bu saatten ve fiyatlardan sonra hiç katlanılmaz gerek yok.
Her ikisi de gelir yan yana koyar bakarım diyorum fakat biri gideceği için kutusu açılmış olur satıcıları üzmek istemiyorum kutusu açılmış ürün ikinci el gibi bir şey oluyor

Her ikisi de gelir yan yana koyar bakarım diyorum fakat biri gideceği için kutusu açılmış olur satıcıları üzmek istemiyorum kutusu açılmış ürün ikinci el gibi bir şey oluyor
Hangi sitelerden aldın ürünleri

AOC yi ince hesabın direk kendi sitesinden LG yi Trendyol üzerinden techburada satıcısından ince hesaptan daha önce hiç alışveriş yapmadım iadeler konusunda endişeliyim
Tam tersi incehesap her türlü iade alır Techburada almayabilir bilgin olsun.

Anlıyorum bana güvenebilirsin, ekran teknolojileri ilgi alanıma girdiği için ve yaşım itibarıyla sektöre hâkimiyetim var.

10 bit renk desteği olsaydı keşke. Ama black smearing yoksa ciddi düşünebilirim.

Alıntıyı görüntüle

yazıyor ama neresinde acaba kaçtane arka fotoğraf var 4 tane delik yok :)
O kırmızı yuvarlak halkanın altında vesa bağlantısı, AOC monitörlerde vesa kısmı o kapağın altında kalıyor

Tam tersi incehesap her türlü iade alır Techburada almayabilir bilgin olsun.
Vallahi şimdi yorumlarını okudum Google’da çok fazla şikayet var fakat %90 üzeri ihtimal LG daha önce hiç açılmamış kutu olarak gelir çünkü bu model piyasaya yeni girmiş durumda ilk alanlardan biriyim muhtemelen henüz alıp da gönderen olmamıştır en azından fakat sonra iade edecek olursam ne olur bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlıyorum bana güvenebilirsin, ekran teknolojileri ilgi alanıma girdiği için ve yaşım itibarıyla sektöre hâkimiyetim var.
yani Aoc dursun LG iptalmi

Son düzenleme:
Vallahi şimdi yorumlarını okudum Google’da çok fazla şikayet var fakat %90 üzeri ihtimal LG daha önce hiç açılmamış kutu olarak gelir çünkü bu model piyasaya yeni girmiş durumda ilk alanlardan biriyim muhtemelen henüz alıp da gönderen olmamıştır en azından fakat sonra iade edecek olursam ne olur bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani Aoc dursun LG iptalmi
Techburada sana iade hakkında sorun çıkarır, AOC'U al beğenirsen kalsın. Beğenmezsen iade et.

sizce hangisi

Peşin fiyatına 3 taksit tatlıymış değerlendirilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,059
Üyeler
189,206
Son üye
Opasite