Pedleri bilmiyorum hocam hiç değiştirmedimDetaylı bakım yapmak istiyorum padlerini değişmek lazım sanırım kaç tane ve ölçülerini nereden öğrenebilirim
Macun yeterli 3 yıllık karta. Detaya gireceğim diyorsan blok ve fanlardaki tozları iyice temizle pede gerek yok.Detaylı bakım yapmak istiyorum padlerini değişmek lazım sanırım kaç tane ve ölçülerini nereden öğrenebilirim
Pedler kaç yılda değişmeli hocsmMacun yeterli 3 yıllık karta.
Mining yapılmıyorsa padleri değiştirmeye gerek yok hocam, 5. Yılda değiştiriliyor.Bir adet termal macun (tercihen artic mx4) bir adet yıldız tornavida
Kartla uzun süre mining yapılmadıysa veya çok uzun yıllar ağır yüklerde kullanılmadıysa hiç değişmese de olur genelde.Pedler kaç yılda değişmeli hocsm
Benim eski kart 6 yillikti ortalama , 6 yılın sonunda macun değiştirdim. Vidalari soktuğumda vramlerin diğer kısmı simsiyah yanıktı ama kart sorunsuz çalışıyor ve kapanma vesaire yaşamadım neden olabilirMining yapılmıyorsa padleri değiştirmeye gerek yok hocam, 5. Yılda değiştiriliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ancak ölçüleri nette bulabilirsin, illa vardır.
Sıcaklıklar düşer mi hotspot 104 derece gördüm 6000 serisinde genel olarak yüksek sanırımMacun yeterli 3 yıllık karta. Detaya gireceğim diyorsan blok ve fanlardaki tozları iyice temizle pede gerek yok.
104 çok uçuk değil 110a kadar normal ama evet bakımını yaparsan biraz düşer hem GPU hem Hotspot sıcaklığı.Sıcaklıklar düşer mi hotspot 104 derece gördüm 6000 serisinde genel olarak yüksek sanırım