Yardım 12 tane gaming kasa alacam bi bakar mısınız

Bu arada değer ya, bi düşündümde karlı iş. Ssd'nin değeri psu lar ile çıkar zaten. İyi teklifte napıcan o kadar kasa ve powerı :kekw:
Depolaması ve satması biraz sürer, uğraşırım diyorsan gir bence.
m.2 ssdler 2.el kaçtan gidiyor pek bakmadım ama ben 4üne maks 7bin vermişimdir çok önce aldım.
m.2 ssdler uçarsa kasa elimde patlar mı ondan da eminim değilim :kekw:

m.2 ssdler 2.el kaçtan gidiyor pek bakmadım ama ben 4üne maks 7bin vermişimdir çok önce aldım.
m.2 ssdler uçarsa kasa elimde patlar mı ondan da eminim değilim :kekw:
Ederi sağlığına göre değişir. Bellek fiyatları artar orası ayrı, ama ne kadar uçar orası belirsiz :D

Ederi sağlığına göre değişir. Bellek fiyatları artar orası ayrı, ama ne kadar uçar orası belirsiz :D
bende ssdler sıfır sağlık %100 sanıyorum. kutudan çıkmadı

bende ssdler sıfır sağlık %100 sanıyorum. kutudan çıkmadı
Şimdi düşününce 12 kasayı aldın. Nereye koyacaksın hemen satabilecek misin şimdi bunları düşününce çok mantıklı gelmedi kar edersin ama bence uğraştığına değmez gibi geliyor.

Şimdi düşününce 12 kasayı aldın. Nereye koyacaksın hemen satabilecek misin şimdi bunları düşününce çok mantıklı gelmedi kar edersin ama bence uğraştığına değmez gibi geliyor.
nakit olarak kaça alayım peki ? illa takas gerek yok
@-Mehmet-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızlı elden çıkarma şansın varsa düşünülebilir. Geri alırsın tekrardan ssd.
.

Kozmetik ve ürün durumlarına bağlı. Şu diye fiyat veremem.
hazır sistemlerde montaj yapılmış, sonradan parçaları sökülüp satılmış kasalar. kullanılmamış kasalarr kutulu hepsi kozmetik olarak iyi yani sadece ekran kartı pcie slotlar kırılmıştır.

hazır sistemlerde montaj yapılmış, sonradan parçaları sökülüp satılmış kasalar. kullanılmamış kasalarr kutulu hepsi kozmetik olarak iyi yani sadece ekran kartı pcie slotlar kırılmıştır.
Sıfır fiyatlarının %65-%80 fiyatları civarına satılabilir gibi.

12ye vermez hocam dip fiyat 1500den verir gibi kim 1k hem kasa hem psu verir :D
O fiyatta güzelde hocam sonuçta adam toptan satacak sana sen tek tek alıp, satmaya uğraşacaksın. O yüzden ürünlerde sonuçta biraz kusurlu o yüzden yaptığına değmesi için bir 10-13k arası kar gerek diye düşünüyorum.

O fiyatta güzelde hocam sonuçta adam toptan satacak sana sen tek tek alıp, satmaya uğraşacaksın. O yüzden ürünlerde sonuçta biraz kusurlu o yüzden yaptığına değmesi için bir 10-13k arası kar gerek diye düşünüyorum.
1250den 15k teklif vereyim o halde ama yine ssd fiyatına denk geliyor ama ssd uçarsa yine kar da kalırım gibi :D eyvallah cevap için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri