Fttb altyapida ont cihazı kullanılabilirmi

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Böyle birşeyin mümkün olabilceğini pek zannetmiyorum ama bilgili arkadaşlar varsa yinede sormak istedim @GUSE
Şu cihazı alıp kullanabilirmiyim

FTTH ile FTTB arasındaki tek fark, ONT'un konumu. Daire yerine apartman kutusuna konuluyor (G-PON kablo maliyetinden kaçmak için).

Ftth 100mbps - fiber - Türk net kullanicisiyim, evimde gpon kullanmiyorum, seninki fttb ise muhtemelen kullanacaksın kardeş

Ftth 100mbps - fiber - Türk net kullanicisiyim, evimde gpon kullanmiyorum, seninki fttb ise muhtemelen kullanacaksın kardeş
Umarım hocam bende türk telekom altyapısında türknet kullanıyorum

bende türk telekom fiber ftth var. şimdi türk telekom altyapısında türknet 1000 mbps fiber kullanıyorum. ama bildiğim kadarıyla bazı tokilerde falan fttb var. bu yüzden max 100 mbps alabiliyorlar. yanlışım varsa bilgilendirir misiniz arkadaşlar. fttb de 1000 mbps mümkün mü

ftth değil o zaman knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende türk telekom fiber ftth var. şimdi türk telekom altyapısında türknet 1000 mbps fiber kullanıyorum. ama bildiğim kadarıyla bazı tokilerde falan fttb var. bu yüzden max 100 mbps alabiliyorlar. yanlışım varsa bilgilendirir misiniz arkadaşlar. fttb de 1000 mbps mümkün mü
1k mümkün knk tt iş güzarlık yapıp nasıl olsa müteahhit catları çekti onları kullanıyor direkt

şey mi yani 1000 mbps aslında alabiliyor ama apartman girişinden daireye kadar min. cat6 mi gerekiyor 1000 alabilmesi için. yani cat yeterli mi
kanka fiber kablo geliyor fttb de binandaki kutuya giriyor ordanda cat 6 olarak dairene geliyor ftth da ise binaya kadar fiber kablo geliyor 1 kıl 8 kılı besleyecek şekilde bölümlendiriliyor daha sonra buna ek atılıp dairene de fiber çekiliyor ontye takılıyor

kısaca fttb de ont bina altında ftth da evinde

kanka fiber kablo geliyor fttb de binandaki kutuya giriyor ordanda cat 6 olarak dairene geliyor ftth da ise binaya kadar fiber kablo geliyor 1 kıl 8 kılı besleyecek şekilde bölümlendiriliyor daha sonra buna ek atılıp dairene de fiber çekiliyor ontye takılıyor

kısaca fttb de ont bina altında ftth da evinde
evet onu biliyorum zaten de fttb hakkında pek bilgim yoktu 1000 mbps mümkün olup olmadığı hakkında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri