Birisi kızına cinsel içerikli fotoğraflar attığımı söylüyor

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar ben böyle bir şey yapmadım ne yapcam

Ekler

• 7385.webp
    7385.webp
    127.6 KB · Hit: 184
  • 7386.webp
    7386.webp
    130.7 KB · Hit: 183
Arkadaşlar ben böyle bir şey yapmadım ne yapcam
Olayla bir alakan yoksa dolandırıcıdır engelle geç. SMS'ten atıyorsa bi bit yeniği vardır zaten :D Uğraşıcam diyorsan siber şubeye git durumu bildir böyle mesajlar alıyorum alakam yok diye, istiyorsan şikayetçi olursun dava açılır.

Olayla bir alakan yoksa dolandırıcıdır engelle geç. SMS'ten atıyorsa bi bit yeniği vardır zaten :D Uğraşıcam diyorsan siber şubeye git durumu bildir böyle mesajlar alıyorum alakam yok diye, istiyorsan şikayetçi olursun dava açılır.
Anladım

Umarım dolandırıcıdır birisinin numarayı yanlış tuşlaması sebebiyle sana yazması daha korkunç bir durum ve duruma bakılırsa da (tabii gerçek ise) bile bile yapılmış bir şeye benziyor...

Her gün yeni dolandırıcılık yöntemi çıkıyor. Yapmadı isen dolandırıcıdır. Engelle geç.

Şahsen öyle bi olay başıma gelse karşı tarafın özür dilemesi vs umurumda olmaz. Üst üste bikaç kez insan bir özür diler diyerek orta yolu buluruz manasında açık kapı bırakmış.d denildiği gibi dolandırıcı büyük ihtimalle

Hocam böyle bir duruma karışmış olsaydın önce karakoldan SMS gelirdi, "3 gün içerisinde gelmezseniz hakkınızda yakalama kararı çıkarılacaktır" gibisinden. Çok takma yani, dolandırıcı muhtemelen.

Engel at geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam şikayetçi olurdum ama niye, çünkü başka insanlar inanabilir.

aynısı arkadaşımın başına geldi ama farklı şekilde. Fake hesaptan bi kız yazdı hiç sebep yokken elemana cinsel resimlerini atmaya başladı biz orda anladık fake olduğunu yoksa hesabı görün 5 yıl onceye kadar story var neyse, kız inatla arkadaşımdan resim istedi ama atmadı en son birden hesap arkadaşımı engelledi ve bi numara yazdı şuan adliyedeyim sen nasıl kızıma resim atarsın (çocuk atmadı) Şikayet edip seni süründürecem dedi ve fake adliye resimleri attı, ardından dediki ama para verirsen hiç ugraşmaz gideriz hem avukat parası çıkmaz bana bunları anlattığında numaraya dava etmezseniz en büyük O.. C…. larısınız dedim ve engel yedim :D sonra arkadaşımıda engellediler ve bidaha görünmediler kısaca kimlerle ne konuştuğunuzada dikkat edin dolandırıcılarada inanmayın.

Ya kb ama yazmadan önce az aklınızı kullanın ya sen yapmadığını bildikten sonra kim ne yapabilir ?

1771834960321.webp

BU KAÇINCI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri