muhammetdd
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 810
Ben de arada yalnız kalıyorum evde, o rahatlığı ve keyfi başka hiçbir yerde bulamıyorsun''Hemen bir şeyler olsun'' diye beklenti oluşuyor. Bunu kırmak lazım, gerisi zaten geliyor sonra. dedin ya
aslında hemen hemen doğru, bende 36 yaşındayım geçenler de çocuklar hanımlar köye gittiler bende rust indridim tesadüf de bi kaç kişiyle tanıştım 3 kişi hempimiz de 35+ yaş kolsuzluk diz boyu . evde tek kaldım istediğin gibi söv say istediğini konuş muhabbet goy goy şahaneydi aynı oyun aynı arkadaşlar hanım çocuklar geldi bi kaç gün de öyle oynadım. yani bırak küfürü normal muhabbet bile edemiyorsun öyle bir durum oldu ki aynen şöyle oynarken bi olay gerçekleşti bize o an çok komik geldi katıla katıla gülüp espiriler falan yapmştık yani oralama 3 dk falan sürdü hanım geldi o sıra çay getirdi gülerken falan gördü neyse gülme bitti oyuna devam ediyoruz hanım surat beş karış benleyken hiç bu kadar seni mutlu görmedim dedi orda film koptu neyse bi kaç gün daha oynadım ne oyundan tat aldım ne arkadaşlarla muhabbet döndürebildim. arkadaşlarla vedalaştım. elimde telefon genelde kulaklık takıp yotube dan oyun videoları yada film izliyorum. çocuklarların ödevlerine yardım ediyorum. sonra yatış oluyor. Oyun zevki neyse yaşama zevki de bitti bende
Oyunda olsun gerçekte olsun erkekler arasında dönen muhabbetin eğlencesini başka bir sohbette veya aktivitede yakalamak mümkün değil bu yüzden boşa trip atmış sayılır. Ancak buradan çıkan diğer sonuç eşiniz ile yeterince ''güzel'' vakit geçirmiyorsunuz/geçiremiyorsunuz sanırım, burada da suçlu olup olmadığınız günlük rutininize ve yaşam standartlarınıza bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AoT izledim bir tek. Ona da psikolojik korku/gerilim tarzı bir konusu var diye başlamıştım. İlk 2 sezon özellikle tam istediğimi vermişti. Sonraki sezonlarda yine çok iyiydi. Ondan sonra One Punch Man izledim bir tek göz atayım diye. Güzel animeler var ancak bakalım ne zaman izleyeceğim.anime başla
anime izleyim dedim hep aynı birbirine benziyor hele ki bide isekailer b.ku çıktı