🔥İndirim Vodafone 100₺ Cüzdan Bakiyesi🔥

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,502
Vodafone Yanımda Uygulamasında sol üstte kampanyalar kısmında vodafone pay uygulamasına ilk defa kayıt olacak kullanıcılara özel 100₺ cüzdan bakiyesi tanımlanıyor. Aktif etmek için Vodafone pay uygulamasını indirip kayıt olurken davet kodu kısmına RAMAZAN100 kodunu yazarak kayıt olunuz 100₺ hediye bakiye 1 hafta içerisinde cüzdanınıza yüklenecektir .

Ben kendim her ay premium ile 100₺ kod alıp buradan faturamı ödüyorum. Uygulama vodafone kendi uygulaması bilginize.

Bu cüzdan bakiyesini faturalarını vs ödemede kullanabilirsiniz.

Kampanya geçerlilik tarihi ( 24 Şubat 2026 18:00 ‘a kadar )

IMG_6946.webp

Son düzenleme:
Vodofone pay premium alana da 100tl bakiye veriyor her ay bilginize ödediğinizi geri veriyor yani faturayı ben onla ödüyorum kampanyalardanda faydalanmış oluyorum

Vodofone pay premium alana da 100tl bakiye veriyor her ay bilginize ödediğinizi geri veriyor yani faturayı ben onla ödüyorum kampanyalardanda faydalanmış oluyorum
Bende öyle yapıyorum valla her hafta gb veriyor diye sırf premium alıyorum zaten premiumun parasını da geri veriyor iyi oluyo o yönden

ramazan100 koduyla kaydoldum hesabı dogrulamak gereklimi

Ben de birşeyler ters gitti diyo ve paydan girince kod yanlış diyo

istanbul karta alıp a101 bim şok migrosta harcayabilirsiniz.

nasıl 100tlyi geri veriyor premium alanlara yav yanımda premium mu. bir de vodafone pay para kesiyo diye duydum her ay ben

Yeni kayit oldum. Hem kayit olurken referans kismina bu kodu yazdim hem de cuzdan kismina ama cuzdan kismina yazdigimda hata veriyor. Hicbir sey yuklenmedi. Uygulamaya kaydoldum diye faturaya ek ucret cikarmazlar umarim.

100 lira premium ücreti ama vodefone yine fatura ödemek için de 100 tl veriyor yani premuim bedavaya gelmiş oluyor.

Vodafone premium hem pay için her hafta 100₺ bakiye veriyor hem de ikinci çevirme hakkı. Geçen hafta ikinci çevirme hakkında 100₺ ekstra Pay bakiye kodu verdi. Kesinlikle Vodafone kullanan herkesin kullanması gerek. Pay üzerinde fatura öderseniz yüzde 10 cashback de kazanıyorsunuz. Yani faturanıza ekstra 100₺ premium ücreti eklettirseniz bile işin sonunda ekstra ekstra katkıları oluyor.

Vodafone premium hem pay için her hafta 100₺ bakiye veriyor hem de ikinci çevirme hakkı. Geçen hafta ikinci çevirme hakkında 100₺ ekstra Pay bakiye kodu verdi. Kesinlikle Vodafone kullanan herkesin kullanması gerek. Pay üzerinde fatura öderseniz yüzde 10 cashback de kazanıyorsunuz. Yani faturanıza ekstra 100₺ premium ücreti eklettirseniz bile işin sonunda ekstra ekstra katkıları oluyor.
nasıl 100tlyi geri veriyor premium alanlara yav yanımda premium mu. bir de vodafone pay para kesiyo diye duydum her ay ben

Tamda numaramı taşıdım bu gece acilcakti faydalanamicaz bak
Peki dostlar şey sorucam her ay 100 tl ödeme yapiyoruz ya odemeyi yaptigimiz gibi cuzdan bakiyesini veriyormu yoksa sonra mi veriyor?

Son düzenleme:
Geri