realjustakif
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Koltuk kaça gelir aceba
Aynen hocam. Bir kez alıp uzun süre kullanmak benim derdim. Kablolu gayet idare eden bir kulaklık var. Kablosuz bir model alalım dedim de h3 alır mıyım emin değilim. Çok kötü yorumlar da var gibi.h3 mü soruyorsun
Havit gamenote Kb904L manyetik klavye almıştım ben. Manyetik işi baya iyi. Bence manyetik olayına bir kez şans ver.![]()
Havit Gamenote KB923L Pro Tri-Mode Kablosuz Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi – LCD Ekranlı – Kahverengi
Havit Gamenote KB923L Pro Tri-Mode Kablosuz Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi – LCD Ekranlı – Kahverengiwww.havitstore.com.tr
bu ne kadara düşer uzun süredir aklımı karıştırıyor bunu mu alayım yoksa manyetik bir klavye mi alayım diye
2 küsüre düşüyor sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim 18.00 da belli olur zaten fiyatlar![]()
Havit Gamenote KB923L Pro Tri-Mode Kablosuz Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi – LCD Ekranlı – Kahverengi
Havit Gamenote KB923L Pro Tri-Mode Kablosuz Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi – LCD Ekranlı – Kahverengiwww.havitstore.com.tr
bu ne kadara düşer uzun süredir aklımı karıştırıyor bunu mu alayım yoksa manyetik bir klavye mi alayım diye
Aynen hocam. Bir kez alıp uzun süre kullanmak benim derdim. Kablolu gayet idare eden bir kulaklık var. Kablosuz bir model alalım dedim de h3 alır mıyım emin değilim. Çok kötü yorumlar da var gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Havit gamenote Kb904L manyetik klavye almıştım ben. Manyetik işi baya iyi. Bence manyetik olayına bir kez şans ver.
2 küsüre düşüyor sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim 18.00 da belli olur zaten fiyatlar
Varsa bütçe alınır hocam ya. Havit fena yapmıyor bu ürünleri.Şuan mekaniz bir klavyem var ama 3 modlu bağlantı ve lcd ekranı hoşuma gidiyor. İyi bir fiyata düşerse alayım diyorum.
2900 Düşmüş piyasada en düşük. Bu rakamın altını görürsem alırım muhtemelen
Ben de sipariş ettim şimdi klavyeyi. Lcd ekranlı döner kontrol butonu falan çok keyifli ve güzel görünüyor. Keyifle kullanacağımı düşünüyorum![]()
Valla bende aldım . Allah hayırlı etsin. İnşallah severek kullanırız.Ben de sipariş ettim şimdi klavyeyi. Lcd ekranlı döner kontrol butonu falan çok keyifli ve güzel görünüyor. Keyifle kullanacağımı düşünüyorum![]()
Doğru ama tekrar o fiyata inmesini beklemek biraz zor olur hocam. Klavye tuşların yazısı ışıksız olması konusunda hak veriyorum.Bu klavye önceki konularda 1999 olmuş sanki bu fiyat fazla geldi ışıklar yazıları aydınlatmıyor hem kullanışsız