Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

h3 mü soruyorsun
Aynen hocam. Bir kez alıp uzun süre kullanmak benim derdim. Kablolu gayet idare eden bir kulaklık var. Kablosuz bir model alalım dedim de h3 alır mıyım emin değilim. Çok kötü yorumlar da var gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ne kadara düşer uzun süredir aklımı karıştırıyor bunu mu alayım yoksa manyetik bir klavye mi alayım diye
Havit gamenote Kb904L manyetik klavye almıştım ben. Manyetik işi baya iyi. Bence manyetik olayına bir kez şans ver.

bu ne kadara düşer uzun süredir aklımı karıştırıyor bunu mu alayım yoksa manyetik bir klavye mi alayım diye
2 küsüre düşüyor sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim 18.00 da belli olur zaten fiyatlar

Aynen hocam. Bir kez alıp uzun süre kullanmak benim derdim. Kablolu gayet idare eden bir kulaklık var. Kablosuz bir model alalım dedim de h3 alır mıyım emin değilim. Çok kötü yorumlar da var gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit gamenote Kb904L manyetik klavye almıştım ben. Manyetik işi baya iyi. Bence manyetik olayına bir kez şans ver.
2 küsüre düşüyor sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim 18.00 da belli olur zaten fiyatlar

Şuan mekaniz bir klavyem var ama 3 modlu bağlantı ve lcd ekranı hoşuma gidiyor. İyi bir fiyata düşerse alayım diyorum.

2900 Düşmüş piyasada en düşük. Bu rakamın altını görürsem alırım muhtemelen

son ürün

Ekler

• 1000064296.webp
    1000064296.webp
    70.8 KB · Hit: 104
Şuan mekaniz bir klavyem var ama 3 modlu bağlantı ve lcd ekranı hoşuma gidiyor. İyi bir fiyata düşerse alayım diyorum.

2900 Düşmüş piyasada en düşük. Bu rakamın altını görürsem alırım muhtemelen
Varsa bütçe alınır hocam ya. Havit fena yapmıyor bu ürünleri.

Ben de sipariş ettim şimdi klavyeyi. Lcd ekranlı döner kontrol butonu falan çok keyifli ve güzel görünüyor. Keyifle kullanacağımı düşünüyorum 🤗

Arkadaşlar ertesi gün kargo yapıyor mu burası?

Son düzenleme:
Bu klavye önceki konularda 1999 olmuş sanki bu fiyat fazla geldi ışıklar yazıları aydınlatmıyor hem kullanışsız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri