Yardım INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı

alabiliyorsanız 2. el 6800xt falan bakın, b580 bu fiyatta vram olarak çok iyi ama driver sorunları hala tam olarak çözülebilmiş değil.
Şunu söylemeyi artık salın gözünü sevim 1 Yıl ARC A750 kullandım bir tane driver sorunu yaşamadım ilk çıktığında sorun vardı adamlar sürekli güncelleme getirip sorunu düzelttiler.

13.000 TL ye almaya değer mi sizce ? 2k monitörüm var

bence 2. el ile uğraşmaya değmez. hem 2k performansı çok iyi hem driver sorunlarının çoğunu çözdüler. framegen geldi. sıfır olarak 9060xt 16gb, 5060ti 16gb belkiş 5060 a falan çıkamıyosan kesinlikle alınır. ama intelin kendi kartındansa soğutması daha iyi modellere bakabilirsin. 2. el alacağına taksitli sıfır kart al. 2k da 4060ti ve 7700xt den daha iyi kullandığımdan biliyorum

3-5k ekleyip taksitli 9060 XT alabiliyorken arc denen karta para bayılmak saçmalık geliyor bana...

Arc savunan bazı Süper arkadaşlar var 2. Ele satayım desen değer kaybı bile çok fazla olacak hele AMD bile zor satılıyorken bi de hemen satma sorunu var...

3-5k ekleyip taksitli 9060 XT alabiliyorken arc denen karta para bayılmak saçmalık geliyor bana...

Arc savunan bazı Süper arkadaşlar var 2. Ele satayım desen değer kaybı bile çok fazla olacak hele AMD bile zor satılıyorken bi de hemen satma sorunu var...
3-5 değil o 7-8dir en giriş seviye seri 9060xt 16gb fiyatlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Değer kaybını önemseyen kişi sayısı da azınlık forumlarda konu açan kişiler genelde hep f/p bir şey arıyor ve satmadan uzun yıllar kullanıyor.

Şunu söylemeyi artık salın gözünü sevim 1 Yıl ARC A750 kullandım bir tane driver sorunu yaşamadım ilk çıktığında sorun vardı adamlar sürekli güncelleme getirip sorunu düzelttiler.
Hocam bu ekran kartının optimizasyon sıkıntısı olduğu için orta seviye işlemcilerde düzgün fps vermiyor. Yakın zamanda biraz düzeltme sağladılar ama hala bazı oyunlarda işlemci seçiyor. Sizin ekran kartınızda böyle bir sıkıntı yok. B580 tamamen fiyasko bir karttır benim gözümde. 2.elde 14 bine 6900XT gibi kartlar bulunabiliyor. Ha dediğim gibi 3 ay önceki güncellemede büyük oranda bu sorun çözülmüş driver tarafında ama hala bazı oyunlarda resimdeki durumu yaşayabilirsiniz.
1772020197186.webp

Hocam bu ekran kartının optimizasyon sıkıntısı olduğu için orta seviye işlemcilerde düzgün fps vermiyor. Yakın zamanda biraz düzeltme sağladılar ama hala bazı oyunlarda işlemci seçiyor. Sizin ekran kartınızda böyle bir sıkıntı yok. B580 tamamen fiyasko bir karttır benim gözümde. 2.elde 14 bine 6900XT gibi kartlar bulunabiliyor. Ha dediğim gibi 3 ay önceki güncellemede büyük oranda bu sorun çözülmüş driver tarafında ama hala bazı oyunlarda resimdeki durumu yaşayabilirsiniz. Alıntıyı görüntüle

bu testten bunu mu anladın gerçekten bu testin işlemciyle alakası bile yok r5 3600 kısmı dışında tamamen oyunun intel karta optimize olmamasından kaynaklı birde 4060 ile 12400f 7500f gibi orta işlemcilerle yapılan testlere bak bakalim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peşin fiyata taksit ile 9060xt alınmalı gibi b580 pahalı geliyor bana 10k-11k yı geçmemeli.

vram muhabbetleri zamından bunada zam geldi büyük ihtimalle ama sahibindende kapalu kutu + adınıza faturalı 10k falan diyenler vardı bakabilr arkadas

13.000 TL ye almaya değer mi sizce ? 2k monitörüm var

2k da oyun oynatır oynatmasına ama 2.el 6800xt vs bakın bence CS 2 performansı kötü kartın

O çok iyi fiyat işte :D
5-6 bine titan almıştım bende 2.el temizinden Aralık yada ocakta 🥲😂

2k da oyun oynatır oynatmasına ama 2.el 6800xt vs bakın bence CS 2 performansı kötü kartın

5-6 bine titan almıştım bende 2.el temizinden Aralık yada ocakta 🥲😂

-vulkan ile düzeliyor cs2

Bütçe eklenebilirse 9060 XT 16 GB den şaşmayın asla Üzmez tavsiye ederim butce darsa arttırılamıyorsa B580 alınabilir

-vulkan ile düzeliyor cs2
Default ek fullde 130-150 anca oluyordu fps düzeliyorsa neden olmasın B580

bu testten bunu mu anladın gerçekten bu testin işlemciyle alakası bile yok r5 3600 kısmı dışında tamamen oyunun intel karta optimize olmamasından kaynaklı birde 4060 ile 12400f 7500f gibi orta işlemcilerle yapılan testlere bak bakalim

vram muhabbetleri zamından bunada zam geldi büyük ihtimalle ama sahibindende kapalu kutu + adınıza faturalı 10k falan diyenler vardı bakabilr arkadas

Hocam resmi yorumlayın lütfen. Rtx 4060 ryzen 5600 den 9800x3d ye kadar aynı fpsi verirken arc 580 de işlemci sadece iyi olduğunda tam potansiyelini veriyor. Çok zor değil. Benzer sistemlerde sadece ekran kartı farklı test edilmiş. Ayrıca araştırın onlarca oyunda bu sorun var. Ekran kartının işlemci optimizasyonu konusunda bu nesilde sıkıntısı direk intel tarafında.

Hocam resmi yorumlayın lütfen. Rtx 4060 ryzen 5600 den 9800x3d ye kadar aynı fpsi verirken arc 580 de işlemci sadece iyi olduğunda tam potansiyelini veriyor. Çok zor değil. Benzer sistemlerde sadece ekran kartı farklı test edilmiş. Ayrıca araştırın onlarca oyunda bu sorun var. Ekran kartının işlemci optimizasyonu konusunda bu nesilde sıkıntısı direk intel tarafında.

farklı oyunlarda bu problemin olmadığı oyunlar güncel suanki driver ile daha baskın problem olmayanlar karta optimize olmamasıyla ilgili bence o oyunun diğer testlere de bakın bence en mantiklisi normal 7500f ile 4060 b580 güncel son 3-4 ay'da yapılmış karşılaştırmalara. bakmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,794
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri