❌İndirim Bitti! PlayStation 5 DualSense - Beyaz (Bilkom Garantili) - Amazon - 4.199 TL

dembe

80+
Reaksiyon skoru
143
Fiyat olarak çok avantajlı değil gibi ama son zamanlarda Dualsenselerde ciddi bir fiyat artışı oldu. Son zamanlarda Amazon'da da 4500 TL üstünde fiyata satılıyordu.

Ürünü sadece PlayStation 5 sahipleri için tavsiye ederim. PC için başka alternatiflere bakın. PC için pahalı.

Bu fiyata genellikle ithalatçı garantili ürünler satılıyor. İthalatçı garantili olanlarda kutu daha önce açılmış olabiliyor başıma iki kez geldi.

Amazondan alırsanız en azından bir ay kesin iade garantisi var.

Yine ara ara Amazon depoyu takip ederseniz 2800 civarına ikinci el/açılmış kutu düşebiliyor.

Kısmi sıcak fırsat. Akakçe sayfası ithalatçı garantili olanları da listeliyor.

Ürün linki: https://amzn.eu/d/0bwddi4a

Ekler

• 50110.webp
    50110.webp
    97.8 KB · Hit: 110
  • 50112.webp
    50112.webp
    88.6 KB · Hit: 111
Fiyat olarak çok avantajlı değil gibi ama son zamanlarda Dualsenselerde ciddi bir fiyat artışı oldu. Son zamanlarda Amazon'da da 4500 TL üstünde fiyata satılıyordu.

Ürünü sadece PlayStation 5 sahipleri için tavsiye ederim. PC için başka alternatiflere bakın. PC için pahalı.

Bu fiyata genellikle ithalatçı garantili ürünler satılıyor. İthalatçı garantili olanlarda kutu daha önce açılmış olabiliyor başıma iki kez geldi.

Amazondan alırsanız en azından bir ay kesin iade garantisi var.

Yine ara ara Amazon depoyu takip ederseniz 2800 civarına ikinci el/açılmış kutu düşebiliyor.

Kısmi sıcak fırsat. Akakçe sayfası ithalatçı garantili olanları da listeliyor.

Ürün linki: https://amzn.eu/d/0bwddi4a
alsam mı ki ya geçen gamebooster mı ne aldımda boş hissiyat yok sarmadı pek pc iiçin

PS5 oyunlarında çalışan replika dualsense var mıdır? Bu fiyatlar çok pahalı benim için. Sadece Efootball 2026'yı arkadaşlarımla beraber oynamak için kol lazım.

Bende kol bakıyorum fakat bilgim yok. Aradaki 500-600 TL farkı verip Sony almak daha mantıklı gibi geldi. Sony performans olarak PC'de nasıl performans veriyor?

Bende kol bakıyorum fakat bilgim yok. Aradaki 500-600 TL farkı verip Sony almak daha mantıklı gibi geldi. Sony performans olarak PC'de nasıl performans veriyor?
PC için tavsiye etmem. Uyumlu çalışıyor sıkıntı yok ama daha iyi mekaniği, malzeme kalitesi olan kollar var.

yok be 300e aldım ztn :D dedim hiç yoktan olsun bir tane
yani bütcen buysa bunu al anlamında attım, keyifli koldur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PS5 oyunlarında çalışan replika dualsense var mıdır? Bu fiyatlar çok pahalı benim için. Sadece Efootball 2026'yı arkadaşlarımla beraber oynamak için kol lazım.
Dualsense replika yok ama galiba toplama oluyor bazı çok ucuz olanlar. Bir ara almıştım çünkü hissiyatı bilkom garantili gibi değildi.

Pc için tavsiyem Gamepower

Monster Pusat Clutch ve Gamepower force var bende
burada ikisini de test ettim.

Gamepower
Avg Error u
0.1%

Monster Pusat Clutch
Avg Error u
14.4%

5 aylık farklı bir Monster Pusat Clutch da deneme yaptık. Avg Error u 21% lerde çıktı.

Secuzi cihazı olan varsa onun testini birisi paylaşırsa çok sevinirim.

1772095169303.webp
1772095189272.webp

nu al kolların kralı bu
hacı bütçe ne bu da alınmaz gamebooster alarak hata etmişsin zaten 4k mı bütçe

bunu al kolların kralı bu
Kronik arızalı

Pc için tavsiyem Gamepower

Monster Pusat Clutch ve Gamepower force var bende
burada ikisini de test ettim.

Gamepower
Avg Error u
0.1%

Monster Pusat Clutch
Avg Error u
14.4%

5 aylık farklı bir Monster Pusat Clutch da deneme yaptık. Avg Error u 21% lerde çıktı.

Secuzi cihazı olan varsa onun testini birisi paylaşırsa çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kronik arızalı
nedir kronik arızası? pusat gibi bir kol kullanıp nasıl bu kanıya vardın? attıgın gamepower force gamepadin konusunu açan bizzat benim

gamepower force ile benim attığım karşılaştırılamaz bile. monsterı değerlendirmeye tenezzül etmeyeceğim

1 ay önce Amazon depo dualsense aldım 3600 e. pcde kullanıyorum Yıllarca duaschock kullandım. şöyle diyeyim. Kablo ile bağladığınızda pc ye birçok oyunda triggerler calısıyor mesela f1 oynuyorum. çok ama çok başka bir tat verdi. yuzde yuz ps5 teki gibi olamaz ama playstation accessories indirip güzelce oynayabilirsiniz.

Geri