R5 5600 işlemci hava soğutmamı sıvı soğutmamı

Katılım
24 Şubat 2026
Mesajlar
31
Reaksiyon skoru
0
r5 5600 işlemcim var şuanda stock fan ile çalışıyor bi sorun yok ama serin çalışsın istiyorum kuletipi hava soğutmamı önerirsiniz yoksa sıvı soğutmamı , sıvı soğutma fiyatları biraz pahalı erebileceğim maks rakam 1500 2000, stock harici soğutucuya gerek varmı
 
Bağlantıdaki ürün yeterlidir. Daha fazla para vermenize veya üst modelleri almanıza gerek yok.

Bu arada Pazarama'ya bakın. Atıyorum abonelik sistemine 100-200 kupon veriyorsa, ilk ay ₺1 abone olun ve kuponla ₺600-700 civarına soğutmayı denk getirtebilirsiniz. Genel olarak da N11 ve Pazarama gibi kupon veren siteleri önce inceleyin. Akakçe en düşük fiyattan daha düşüğe denk gelebiliyor.

Sıvı soğutma şart değil. Hatta Phantom Spirit modellerinde X3D işlemciler için bile hava soğutma yetiyor. Ayrıca hava soğutma anakartı vb. de soğutuyor. Bu da giriş seviyesi sistemlerde daha avantaj demek. Mosfet soğutucusu olmayan anakartlarda, sıvı soğutma anakartın ekstra ısınmasına yol açıyor. Çünkü anakarta hava üflemiyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,028
Mesajlar
10,787,864
Üyeler
189,962
Son üye
bilye
Geri
Top