En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

önceki site patlamıştı, bunu iyi tutturdun he, tebrik ederim
Teşekkürler hocam o biraz deneme gibiydi bunu yaparken neyi nasıl yapacağımı da öğrenmiştim çok daha rafine bir halde yaptım

Toplama sihirbazınnda örneğin ekran kartına geldiğimde 9060,5070 vs seçiyorum filtreleme bulunamadı bugları var müsait olduğunda fixlersin bunlarıda hocam. Ve F5 attığında bütün seçimler uçuyor. Cache de kalsa belli süre daha iyi olmazmı.

Toplama sihirbazınnda örneğin ekran kartına geldiğimde 9060,5070 vs seçiyorum filtreleme bulunamadı bugları var müsait olduğunda fixlersin bunlarıda hocam. Ve F5 attığında bütün seçimler uçuyor. Cache de kalsa belli süre daha iyi olmazmı.
Buglara hemen bakıyorum ,filtrelerin kalıcı olması için gereken güncellemeyi bitirmek üzereyim değerli zamanınızı ayıp feedback verdiginiz için de teşekkürler hocam

site uğraştığınıza değiyor mu bir getirisi var mı?

Son düzenleme:
Hocam direkt şuandaki f/p sistemler tarzı bir sekme var mı? Birde site uğraştığınıza değiyor mu bir getirisi var mı?
Amazon iş ortaklığı kısmından tıklanan linklerde başarılı sipariş alırsa komisyon vari bir getirisi vardır. Onun haricinde reklam göremedim sitede. Başlangıç için getiri düşünmüyor sanırım.Sade ve kullanımı kolay bir site olmuş. Amacıda sanırım tasarımdan yana tam olarak bu.İleride tutarsa ki tutması olası.Adsens reklamları sponsor reklamları ile iyi bir getirisi olacaktır.
Post automatically merged:

Buglara hemen bakıyorum ,filtrelerin kalıcı olması için gereken güncellemeyi bitirmek üzereyim değerli zamanınızı ayıp feedback verdiginiz için de teşekkürler hocam
Ben teşekkür ederim.Bu arada sadece filtre seçimleri değil seçilen ürünlerde uçuyor hocam haberin olsun. Bende AI destekli şirket içi kullanmak için web toolar yapıyorum. Meraktan soruyorum okul geçmişin veya mesleğin bu yöndemi hocam ? Ne kadar bir süredir geliştiriyorsun projeyi

Hocam direkt şuandaki f/p sistemler tarzı bir sekme var mı? Birde site uğraştığınıza değiyor mu bir getirisi var mı?
Hocam tam olarak önerilen sıralamayı bunun için ayarlamaya çalışıyorum sistem özelliklerini fiyatlara oranlıyorum ona göre sıralıyorum şu an mükemmel çalışmıyor fakat iyileştirmeye çalışıyorum.
(Aslında normalde google reklamları var ama adblock kullanıcılarına uyarı çıkarmak istemedigimden onlara amazon reklamı gösteriyorum ama şu anda masraflarını bile çıkarmıyor)
Amazon iş ortaklığı kısmından tıklanan linklerde başarılı sipariş alırsa komisyon vari bir getirisi vardır. Onun haricinde reklam göremedim sitede. Başlangıç için getiri düşünmüyor sanırım.Sade ve kullanımı kolay bir site olmuş. Amacıda sanırım tasarımdan yana tam olarak bu.İleride tutarsa ki tutması olası.Adsens reklamları sponsor reklamları ile iyi bir getirisi olacaktır.

Ben teşekkür ederim.Bu arada sadece filtre seçimleri değil seçilen ürünlerde uçuyor hocam haberin olsun. Bende AI destekli şirket içi kullanmak için web toolar yapıyorum. Meraktan soruyorum okul geçmişin veya mesleğin bu yöndemi hocam ? Ne kadar bir süredir geliştiriyorsun projeyi

Şu an getirisi yok hatta götürüsü var yakında bir şeyler olma ihtimali var zaten sonuçlanırsa sitede görürsünüz hocam.
Bug için mesaimin bitmesini bekliyorum biter bitmez bakıcam hocam.

Yeditepe Yönetim Bilişim mezunuyum yaklaşık 5 senedir yazılımcı olarak çalışıyorum. Projeyi ne kadar sürede geliştirdigim biraz mulak bir konu ilk scraperları arkadaşalarıma sürekli sistem bakarken sıkıldıgımdan yazmıştım geçen sene basit bir siteye çevirip atmıştım ama sürekli çıkan sorunlardan geliştirmeyi bıraktım geçen Ekim vaktim olunca baştan yazdım şu anki noktaya getirdim

hocam vallaha elinize sağlık çok yararlı bir uygulama olmuş
Destekliyici yorumunuz için teşekkürler hocam

Son düzenleme:

enucuzsistem.com

Bir hazır sistem alırken en ucuzunu bulduğunuzu sanıyor olabilirsiniz, peki ya aslında "yükseltme" (upgrade) seçenekleriyle çok daha uygun bir kombinasyon varsa? Enucuzsistem.com V3 ile sadece mevcut sistemleri listelemekle kalmıyor, milyonlarca olasılığı saniyeler içinde tarayarak size en mantıklı satın alma yolunu gösteriyoruz.

V3 ile Neler Yeni?

• Akıllı "Upgrade" Algoritması: Diyelim ki Ryzen 7 7800X3D bir sistem istiyorsunuz. V3, doğrudan bu isimle satılan pahalı sistemler yerine; aslında Ryzen 5 7500F olarak listelenen ama işlemci yükseltmesiyle çok daha ucuza gelen o "gizli" fırsatı sizin yerinize buluyor.
  • Gerçek Taksitli Fiyat Analizi: Artık kağıt üzerindeki fiyata değil, cebinizden çıkacak son kuruşa bakıyoruz. Seçtiğiniz özelleştirmeler ve banka kartınıza özel taksit seçenekleriyle oluşan nihai fiyatı anlık olarak hesaplıyoruz.
  • Detaylı Donanım Filtreleri: Aramanızı sadece "ekran kartı" ile sınırlamayın. Artık RAM tipi, VRAM kapasitesi, anakart çipseti, PSU ve kasa markasına kadar her detayı filtreleyebilir; çapraz filtreleme ile binlerce sistem arasından nokta atışı yapabilirsiniz.
  • Fiyat Takibi & Geçmişi: Fiyatlar artık takibimizde. İstediğiniz sistemin fiyat değişim grafiğini görerek, "gerçek indirim" mi yoksa "bindirim" mi olduğunu saniyeler içinde anlayabileceksiniz.
Özetle: Biz sadece bir karşılaştırma sitesi değiliz; milyonlarca varyasyonu sizin yerinize hesaplayan dijital bir PC toplama asistanıyız. Amazon, Hepsiburada ve Trendyol entegrasyonlarımızla kapsamımızı her gün genişletiyoruz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle[]Alıntıyı görüntüle
bu sistem baya başarılı valla temiz

Geri