Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

Reaksiyon skoru
11

Seçili ASUS & ROG ürünlerini satın alımlarınıza özel ücretsiz Resident Evil Requiem oyun kodu edinin.

Birde Sanırım RTX kartlar içinde var ona bakmadım ama linki bırakıyorum.

Asus:

Nvidia:

Son düzenleme:
Anakart almak lazım iyi fiyata denk gelmiş olur oyun ile birlikte. Güzel kampanya

amazon yok çok acayip ya kart aldık alamıyoruz
ekran kartıysa amazon geçerli
1772185823973.webp

Seçili ASUS & ROG ürünlerini satın alımlarınıza özel ücretsiz Resident Evil Requiem oyun kodu edinin.

Asus:

Nvidia:
benim aklımda kalan 2 adet kampanya dahilinde ürün aldım tek kalemde 2 ürün için ayrı ayrı kod alabilirmiyim tek fatura ile?

PCkolik den fatura bekliyorum şuanda bilgisi olan varmı

benim aklımda kalan 2 adet kampanya dahilinde ürün aldım tek kalemde 2 ürün için ayrı ayrı kod alabilirmiyim tek fatura ile?

Pckolik'ten bende fatura bekliyorum ama günlerdir ses seda yok, umarım bir an önce gönderirler.

Pckolik'ten bende fatura bekliyorum ama günlerdir ses seda yok, umarım bir an önce gönderirler.
umarım bugün temsilci bu hafta içerisinde göndereceğiz dedi gariptir ki kargoya verildiğini öğrenmek içinde temsilciye ulaşmam gerekti kargoya verildiğine dair bir bilgide verilmedi takip numarası da
Post automatically merged:

Hocam mail atın [email protected] bu adresten isteyin kampanya hakkında olduğunu söyleyin bana az önce göndermişler şimdi gördüm

galiba aynı ürün grubundan olmaması gerek onun dışında sorun olmayabilir

Asus:

Nvidia:
Hocam Asus uygun monitör var fakat başvuru formunu bulamadım, nereden başvuru yapabiliyorum?

Geri