Memnunsun değil mi internet hizmetinden? Fiber alt yapıya sahip misin? Webden evde internet online işlemlere giriş yapıp oradan kampanya paket tarife detaylarını inceleyebilirsin. Bize belirtirsen sana fikirlerimizi söyleyebiliriz.Türk Telekom evde internet kullanıcısıyım. Aylık 430₺ bir ödemeyle 100 Mbps hız alıyorum. Taahhütüm 70 güne bitecek, geçebileceğim iyi bir kampanya var mı? Mümkünse internet hızımı da arttırmak istiyorum.
Türk telekomdan çok memnunum, fiber alt yapım mevcut. Bana sunulan kampanyalar bunlar fakat geçen yıl uygulamada görünmeyen fakat forumda gündem olduğu için haberimin olduğu avantajlı bir kampanyadan yararlanmıştım. Bu yüzden yazdım aslında.Memnunsun değil mi internet hizmetinden? Fiber alt yapıya sahip misin? Webden evde internet online işlemlere giriş yapıp oradan kampanya paket tarife detaylarını inceleyebilirsin. Bize belirtirsen sana fikirlerimizi söyleyebiliriz.
Türk Telekom Online İşlem Merkezi
Türk Telekom Online İşlem Merkezionlineislemler.turktelekom.com.tr
Bu fiyatlar kazık türknete geçin 900 TL'ye 1000 mbps alırsınızTürk telekomdan çok memnunum, fiber alt yapım mevcut. Bana sunulan kampanyalar bunlar fakat geçen yıl uygulamada görünmeyen fakat forumda gündem olduğu için haberimin olduğu avantajlı bir kampanyadan yararlanmıştım. Bu yüzden yazdım aslında.
Aynı fiyata geliyor türknet ile.Türk telekomdan çok memnunum, fiber alt yapım mevcut. Bana sunulan kampanyalar bunlar fakat geçen yıl uygulamada görünmeyen fakat forumda gündem olduğu için haberimin olduğu avantajlı bir kampanyadan yararlanmıştım. Bu yüzden yazdım aslında.
Açıkçası hiç kesilmemesi nedeni ile çok memnunum Türk telekomdan, bulduğum şehirde diğer sağlayıcılar konusunda net bilgi sahibi değilim ve risk almak istemiyorum.Bu fiyatlar kazık türknete geçin 900 TL'ye 1000 mbps alırsınız
Altyapın türk telekomsa türknete geçmene gerek yok bence boşuna. Bende 2 aydır tt fiber kullanıyorum gayet memnunum.Açıkçası hiç kesilmemesi nedeni ile çok memnunum Türk telekomdan, bulduğum şehirde diğer sağlayıcılar konusunda net bilgi sahibi değilim ve risk almak istemiyorum.
Evdekini kapatıp yeni bir başvuruda bulunursam süreç ne kadar sürerAltyapın türk telekomsa türknete geçmene gerek yok bence boşuna. Bende 2 aydır tt fiber kullanıyorum gayet memnunum.
Yeni müşteri özel kampanya vardı türk telekomda 18 ay sabit fiyat modem dahil 975₺ ye kullanıyorum. Ayrıca tt fiber kullanınca 1000mbps hızlı pakete geçersen sana özel temsilci atanıyor tak diye bir sorun olursa arayıp sorabiliyorsun. 18 ay sabit fiyatlı bir paket bulabilirsen geçmeni tavsiye ederim. 6 ayda bi zam gelmiyor en azından![]()
Yüksek hızda avantaj kampanyası 25 devam ediyorsa en son en ucuzu buydu ben bununla 200Mbps 710TL ye anlaştım. Turuncu olan foruma bak orada daha çok tartışılıyor bu kampanya konuları ben oradan görmüştüm bunu.Türk Telekom evde internet kullanıcısıyım. Aylık 430₺ bir ödemeyle 100 Mbps hız alıyorum. Taahhütüm 70 güne bitecek, geçebileceğim iyi bir kampanya var mı? Mümkünse internet hızımı da arttırmak istiyorum.
Türk Telekom’un sitesinde bir sayfa var müşteri alımı devam eden tüm kampanya taahhütleri PDF olarak var ama o sayfayı bulamadım şuan. Ama devam ediyor sanırım hala yazanlar var o kampanyayı.Nereden öğrenebilirim devam edip etmediğini