Coil whine garanti dahilinde mi?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
İncehesaptan aldığım Sapphire pulse 9070xt ekran kartında coil whine var. Kasadan uzakta durunca diğer fan seslerinin içinde kayboluyor ama kasaya çok yaklaşınca o tiz ses seçilebilir hale geliyor. Sanırım çok şiddetli değil diğer fan sesleri o kadar fazla ki emin olamıyorum. Bu durum garanti dahilinde mi yoksa bu durumda destek vermiyorlar mı?

İncehesaptan aldığım Sapphire pulse 9070xt ekran kartında coil whine var. Kasadan uzakta durunca diğer fan seslerinin içinde kayboluyor ama kasaya çok yaklaşınca o tiz ses seçilebilir hale geliyor. Sanırım çok şiddetli değil diğer fan sesleri o kadar fazla ki emin olamıyorum. Bu durum garanti dahilinde mi yoksa bu durumda destek vermiyorlar mı?
Sanırım vermiyorlar :D en azından benim 7800xt pulsem için vermemişti sinerji.

vermezler

%100 emin olmamakla beraber coil whine garanti kapsamına alınmıyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim olsa bile yinede ihtimal dahilinde coil whine çıkma olasılığı var zırt pırt çıktıkça iade değişim işlemine izin verilmez diye düşünüyorum

Arkadaşlar coil whine miktarını nasıl çok net anlayabilirim şuan kasanın üstüne kafamı yaslayınca tiz ses geliyor ama CPU soğutucu ayarı yapmadığım için o kadar agresif ki hiçbir şey duyamıyorum.

Arkadaşlar coil whine miktarını nasıl çok net anlayabilirim şuan kasanın üstüne kafamı yaslayınca tiz ses geliyor ama CPU soğutucu ayarı yapmadığım için o kadar agresif ki hiçbir şey duyamıyorum.
@drakathx @Eymenzz @jombo

Son düzenleme:

@drakathx @Eymenzz @jombo
minecraft gibi bir oyuna gir fps uçsun 500-600 falan öyle anlarsın ama hafif coil whine ise çok ta kafana takmazsın.

Gerçekten jet motoru gibi olmadıktan sonra almıyorlar sanırım.Undervoltla o az olan CW giderilebilir.Garantiye vermenize gerek yok.

Valo lol vs oynuyorum sorun yaşamadım mesela

benim 9070xt'de de cw var. 144 fps e sabitliyorum 2k oyunlarda zaten oyunda fanlar biraz daha aktif çalıştığı için cw sesi duyulmuyor. normal googlede, windowsta gezinirken cw sesi gelmiyor. garantiden de değişim sağlanacağını hiç sanmıyorum. anca çok fena gürültü çıkartırsa yan odadan duyulacak kadar öyle değişirler..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri