Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,253
kesinlikleİran'ı vurmaya başladılar. Motoru satıp altın alırsan 3 ay sonra hem motorunu hem sistemini alabilirsin. YTD!
kesinlikleİran'ı vurmaya başladılar. Motoru satıp altın alırsan 3 ay sonra hem motorunu hem sistemini alabilirsin. YTD!
Şuan satmak mantıklı olacaktır çünkü yaza kadar sistem fiyatları daha da uçar büyük ihtimal motora gelecek zam ile eşitlemiş olur, 3 4 ay kullandığın yanına kaar kalır.RKS R250 motosiklet kullanıyorum. Henüz yeni sayılır ve 3000 Km'de. 2. el satış fiyatı ortalama 170.000 TL.
Motor aldıktan sonra motora hiç hevesimin olmadığını fark ettim. Şu anda motor öylece duruyor zorunlu kalmadıkça kullanmıyorum bile.
Sistemim de bana yıllardır sorun yaşatıyor.
Şu anki sistemim GTX 1650 Super + Ryzen 5 1600 ve alalı 5 yıl oldu.
Artık işimde de güncel oyunlarda yetersiz kalıyor.
Sizce şu anda motoru satıp bir sistem toplamak mantıklı mı, yoksa farklı önerileriniz var mı?
Yaza kadar sistem fiyatları artar mı azalır mı bilemiyoruz tabii ama ram ve ssd fiyatları tavan zaten düşer gibi geliyor bana . Yazın motorunu daha kolay satabilirsin o da ayrı bir konuMotorunu satarsın 50-60k sistem toplarsın kalan para ile yine motor alırsın sakın hepsini sisteme yatırma pişman olursun.