🔥İndirim Skechers resmi mağazada kelepir fiyatlar var

Spx kampanyası vardı geçen, merrel, wolfskin marka outdoor ayakkabıları 800-1000 arası kapışmıştık, bak o kelepirdi. Bu standart bir indirim. Sizin dediğiniz gibi olsa orda ürün kalmazdı.

Eski kalitesi yok. Yurtdışındaki skechers modelleri resmen tank gibi. Ülkemizde satılanlar çin çakması tadında. Akakçeden karşılaştırdım, öyle ahım şahım bir indirim yok. Ancak goodyear tabanlı sandalet güzelmiş. Numara kalmamış ama.

Eski kalitesi yok. Yurtdışındaki skechers modelleri resmen tank gibi. Ülkemizde satılanlar çin çakması tadında. Akakçeden karşılaştırdım, öyle ahım şahım bir indirim yok. Ancak goodyear tabanlı sandalet güzelmiş. Numara kalmamış ama.
Aynen geçen sene 2 bine aldığım ürün benzerleri şuan 5-6 bin bandında geziyor . İndirim algımız baya değişti maalesef

Yanlış araştırmışsınız o zaman 30 saniyelik aramayla son 6 ayın en dibinde 2 ürün buldum az daha kovalasam 20 daha bulurum

IMG_5613.webp

IMG_5614.webp

Dostlar ben de babam da çok uzun süre ayakta çalışıyoruz. Buradan tavsiye edebileceğiniz bir model var mı kendi deneyimlerinize göre

Dostlar ben de babam da çok uzun süre ayakta çalışıyoruz. Buradan tavsiye edebileceğiniz bir model var mı kendi deneyimlerinize göre

Skechers giyenler zaten %99 rahatlığı için alıypr hocam. Numaranıza denk gelen, yorumları da iyi olan uygun fiyatlı bir ürünü alabilirsiniz bence ekstrem bir modele gerek yok.

Geri