Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,264
hawk fab dan iyidir kanka oturma yeri baya etli arka kısım dolu bel yastığı kaçmaz gibi EXVEGAYI andırdı daha çok banahawk ın aynısı gibi duruyor bu hocam
hawk fab dan iyidir kanka oturma yeri baya etli arka kısım dolu bel yastığı kaçmaz gibi EXVEGAYI andırdı daha çok banahawk ın aynısı gibi duruyor bu hocam
Ofis koltuklarından tavsiye ettiğiniz var mı?ben de hawk ı satıp bilindik bir ofis koltuğuna geçmeyi düşünüyorum. Oyuncu koltukları karşı feci önyargım oluştu
Olabilir hocam görsel olarak biraz aynı gibi geldi ama canlıda görmek lazım belki daha iyidirhawk fab dan iyidir kanka oturma yeri baya etli arka kısım dolu bel yastığı kaçmaz gibi EXVEGAYI andırdı daha çok bana
bazı ofis koltukları da oyuncu koltuğu fiyatında en iyisi 1.5-2k ya oyuncu koltuğu boyutlarda almakben de hawk ı satıp bilindik bir ofis koltuğuna geçmeyi düşünüyorum. Oyuncu koltukları karşı feci önyargım oluştu
105 kilo 183 boyum var taşır mı beni?ben de araştırdım en son en çok satanlardan ofis koltuğu aldım ucuza
hiç araştırmadım hocam ofis koltuklarını pek bilgim yok ama mümkünse gerçekte görüp deneyip beğendiniz bir modeli almaya çalışınOfis koltuklarından tavsiye ettiğiniz var mı?
Yeşekkür ederim hocamHocam ben seduna ile bunun arasında çok kalmıştım.
Benim için artı yanı fizyoterapist onaylı ve sünger dansitesinin 60+ olmasıydı. Seduna üst modellere çıkmayınca 55 lerde kalıyor. Ayrıca benzer fiyatta sedunaların kilo kapasitesi 95 ti. Bu 110 kilo. Genel bir inceleme maalesef yok koltuk hakkında.
ben 80 im ayağı kaymalarda zarar görmüştü sana forklift önereyim105 kilo 183 boyum var taşır mı beni?
Yorumları okuduktan sonrs çekimser kaldım hocamhiç araştırmadım hocam ofis koltuklarını pek bilgim yok ama mümkünse gerçekte görüp deneyip beğendiniz bir modeli almaya çalışın
?ben 80 im ayağı kaymalarda zarar görmüştü sana forklift önereyim
onun çözümü var bu arada :hawk fab dan iyidir kanka oturma yeri baya etli arka kısım dolu bel yastığı kaçmaz gibi EXVEGAYI andırdı daha çok bana
yaslanınca pert beli desteklemiyor bile zaten düm düz beli doldurmuyoronun çözümü var bu arada :