Güncel Olarak Hangi Operatörlerde Hat Taşıma Kampanyası var?

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Merhabalar Türktelekom hariç hat taşıma kampanyası olan operatörler var mı?

Turktelekom kullanıyorum, sürekli sorun yaşıyorum en yakın zamanda Vodafone a geçicem sorun yaşayan duymadım vodafone da

Turktelekom kullanıyorum, sürekli sorun yaşıyorum en yakın zamanda Vodafone a geçicem sorun yaşayan duymadım vodafone da
Evet ben de vodafone kullanmıştım bir ara sorun yaşamadım ama hat taşıyanlara özel kampanyası olan var mı onu merak ediyorum.

Bunu yıl sonu yapmalısın, çok daha avantajlı oluyor şuan fiyatlar 2 katı

Ben 2020'de bayi kaynaklı bir sorun yaşadım. Sorunu farklı müşteri temsilcilerine en az beş defa duvara anlatsam dile gelecek şekilde anlaşılır ve eksiksiz olarak ifade etmeme rağmen bana cayma bedeli çıkartıp 240 TL civarı bir fatura ödettiler. Öyle bir nefret ettirdiler ki kendilerinden, dünyadaki son telekomünikasyon şirketi Vodafone kalsa dumanla haberleşirim yine de geçmem. Tabii başkası böyle bir sorun yaşayacak diye bir durum yok ama Vodafone geçecekseniz eğer, merkezi yerlerdeki hacmi büyük bir bayide işlemlerinizi halletmeye bakın.

Geri