En hızlı şekilde fiber getirme taktiği nedir

Biz 96 binalık site türk telekoma fiber için başvurduk altyapıyı siz yaptırın biz kutuları koyarız dediler. Altyapı da bina başına 20bin tl tutuyor.
Sonunda siz mi Türk Telekoma satacaksınız peki interneti yoksa sizin altyapınızla yine adamlar mı cebini dolduracak…

96 dairelik siteye de bir zahmet çeksinler yarısı kullansa ayda 50K alırlar bedavadan 😀

Biz 96 binalık siteye türk telekom fiber için başvurduk altyapıyı siz yaptırın biz kutuları koyarız dediler. Altyapı da bina başına 20bin tl tutuyor.
Onu bile kabul edecek düzeydeyim yeter ki kabul etsinler giderim her şeyi ben yaparım vallahi yoruldum.

Sonunda siz mi Türk Telekoma satacaksınız peki interneti yoksa sizin altyapınızla yine adamlar mı cebini dolduracak…

96 dairelik siteye de bir zahmet çeksinler yarısı kullansa ayda 50K alırlar bedavadan 😀
Bu site 30 senelik sanırım tüm alt yapının değişmesi gerekiyor ve her bir konut müstakil olduğundan bu tarz sitelere fiber getirmiyorlar maliyeti fazla diye. Eğer sitede 50 bina imza verirse superonline altyapıyı yapıyor diyordu biri site toplantısında da o ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu site 30 senelik sanırım tüm alt yapının değişmesi gerekiyor ve her bir konut müstakil olduğundan bu tarz sitelere fiber getirmiyorlar maliyeti fazla diye. Eğer sitede 50 bina imza verirse superonline altyapıyı yapıyor diyordu biri site toplantısında da o ne kadar doğru bilmiyorum.
Müstakil siteyse uğraşmazlar evet. Çoğu bölgede mahalleye altyapı çekerken müstakillere çekmiyorlar uğraşmaya değmez mantığıyla…

20 bini vermezsinde her şeyi yaparsın elinde 20 bin olsa anakart değişirsin tanıyoz seni .d
İnternet olmayınca anlamı yok ya, bir hevesle topladığım çok sağlam bir sistemim vardı ama internet olmayınca video bile izleyemiyordum 480P zor açıyordu. Sonra zaten işe yaramıyor internetin geleceği de yok diye sattım sonra eve fiber geldi ve RAM krizi yüzünden sistemi geri de alamıyoz kaldık öyle 😂

Geri