KTC MONİTÖR 6871 TL🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Ama şunu da bildirmek isterim ki satıcıya sorduk tutup da evet daha önce açılmış kullanılmış tekrar paketlediğimiz ürünler de gönderme ihtimalimiz var şeklinde cevap yazmazlar şimdi bu ürünü satan Hepsiburada olsa idi kendi direk Hepsiburada satıcı veya Amazon veya Trendyol şüphesiz güvenirdim çünkü asla açılmış ürünü göndermezler
Amazonda sorun yokta özellikle trendyolda yaşadım

Amazonda sorun yokta özellikle trendyolda yaşadım
Satıcı Trendyol’un kendisi ise aynı Amazon gibi güvenilir siz Trendyol’daki bu kim olduğu belli olmayan bir takım satıcılardan almış olmalısınız sorun yaşadığınız ürünü ama siz şimdi iptal etmeyin diyeceğim ama satıcıyla sizde irtibata geçin isterseniz

Satıcı Trendyol’un kendisi ise aynı Amazon gibi güvenilir siz Trendyol’daki bu kim olduğu belli olmayan bir takım satıcılardan almış olmalısınız sorun yaşadığınız ürünü ama siz şimdi iptal etmeyin diyeceğim ama satıcıyla sizde irtibata geçin isterseniz
Yazdım bakalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İbrahim-k hocam şuna bi bakın

Son düzenleme:
Yazdım bakalim

şikayet vara bakarsan sektörde en güvenilir en beğenilen firmadan bile soğursun hiçbir firma %100 memnun edemez kimseyi

Yazdım bakalim

Şu da bir gerçek ki şikayet var da adı çıkmayan hiçbir satıcı bankalarda dahil yok ama yine de dikkate almak lazım çok fazla sayıda şikayet var ise iyi değerlendirmek lazım çünkü benim bozdanteknolojiden yediğim kazık tan belli

Şu da bir gerçek ki şikayet var da adı çıkmayan hiçbir satıcı bankalarda dahil yok ama yine de dikkate almak lazım çok fazla sayıda şikayet var ise iyi değerlendirmek lazım çünkü benim bozdanteknolojiden yediğim kazık tan belli
O laptop şikayetine iyi bakın Trendyoldan alınmış

Adamlar 6 pixel ve sonrası değişim veriyoruz diyorlar, 4-5 tane oldu ekranın ortasında duruyor ne yapacaksınız? iade gitti geldi zarttu zurttu bu riskler alınır mı cidden bir kendinize sorun.

ilgili post

Adamlar 6 pixel ve sonrası değişim veriyoruz diyorlar, 4-5 tane oldu ekranın ortasında duruyor ne yapacaksınız? iade gitti geldi zarttu zurttu bu riskler alınır mı cidden bir kendinize sorun.

Olmadı İbrahim hocamın attığı gigabyte modelini alır geçerim

Geri