Ekran kartını 16 GB almanı tavsiye ederim cs gibi oyunlarda AMD kartlar daha stabil 9060xt tavsiye ederimKasa toplayacağım bütçem 60-65.000 TL ekran kartı olarak asus 5060 ti 8 gb almayı düşünüyorum işlemci olarak intel u5 düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz çok bilgim yok araştırdığım kadarıyla
Oynadığım oyunlar AC Serileri CS2
Kasa toplayacağım bütçem 60-65.000 TL ekran kartı olarak asus 5060 ti 8 gb almayı düşünüyorum işlemci olarak intel u5 düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz çok bilgim yok araştırdığım kadarıyla
Oynadığım oyunlar AC Serileri CS2
AMD işlemciler CS2'de daha performanslı + soket ve verimlilik avantajı var bu yüzden öyle dedim. Ekran kartı da daha ucuz olduğu için aynı bütçede daha iyi işlemci satın alabilirsin.Kafam karıştı hocam ekran kartı amd ise işlemci de amd olmalı dedi yukarıda arkadaş nasıl bir fark var u5 ile amd ile
7600 ile arasında çok performans farkı yok 7500F in. detay için youtubedeki karşılaştırma videolarına bakabilirsin. ayrıca arkadaşın attığı 5060lı sistem gereksiz pahalı onun yerine attığım kasaya bakabilirsin hem 15bin lira daha ucuz hemde çokyakın performans alırsın. gamingen ve incehesapta güvenilir sitelerdir vatan gibi.İşlemci olarak Ryzen 7 7800X3D ve asus rtx 5060 ti 16 gb gibi bir değişim yapsam nasıl olur kusura bakmayın nerdeyse hiç bilgim yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Veya bu hazır sistemde AMD Ryzen 5760 ile arasında 1.400 tl fark var yükseltmeli miyim?
Birde bu site biraz uygun itopya vatan gibi yerlere göre sıkıntı olmaz değil mi birde önerecek olsanız başka hangi sistemi önerirdiniz
öyle bi zorunluluk yok ama amd çok daha iyi stabil serinKafam karıştı hocam ekran kartı amd ise işlemci de amd olmalı dedi yukarıda arkadaş nasıl bir fark var u5 ile amd ile
işlemciyle hiç oynama 7500f zaten 7600 ile aynı performansı sunuyo bunu al geç ellemeİşlemci olarak Ryzen 7 7800X3D ve asus rtx 5060 ti 16 gb gibi bir değişim yapsam nasıl olur kusura bakmayın nerdeyse hiç bilgim yok
Veya bu hazır sistemde AMD Ryzen 5760 ile arasında 1.400 tl fark var yükseltmeli miyim?
Birde bu site biraz uygun itopya vatan gibi yerlere göre sıkıntı olmaz değil mi birde önerecek olsanız başka hangi sistemi önerirdiniz