Reklamların Çözümü Var , Tabi Samsung'a Kıyasla Kötü Kalır YinedeOnu alacağıma honor alırım daha iyi. Optimizasyon kötü ve reklam cabası.
Hangisi bütçene uyuyorsa 70 vardı bi ara güzel telefondu.
256 GB Modeli Halen Alınabilir Modelde .Mesela bu ilk çıktığında kesinlikle alınırdı fiyatı 20-23 civarıydı şimdi ise hem zam yedi hem 1 yıl geçti 2 yıl güncelleme kaldı bana a56 daha mantıklı geliyor 22k bandında.
takas düşünmüyorum zaten oralar öldürüyor fiyatı. ben direkt 2. el satmayı düşünüyorum orda ne kadar ederHb kusursuz işaretledim bende çizik değil de izler var ona yapıcak bişry yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsburada
Takasta düşük alır şöyle düşün s24+ kusursuz 24mü 25 mi ne veriyordu sıfırı 39k.
gerçekten öyle ilk zamanalr çok güzel gidiyordu şarjı son oneui güncellemeleri içiyor.maks 20 o da maks s23 256 sahibiyim şarjım yemin ederim 4 saat gidiyor güncellemelerle mahvettiler telefonu
Takasta bazı cihazları alırken takas yaparsan +4-5K ek destek veriyor (ek ödeme) o şekilde yapınca baya mantıklı oluyor takas diğer türlü kendin sat daha iyi.Hb kusursuz işaretledim bende çizik değil de izler var ona yapıcak bişry yok zaten.
Hepsburada
Takasta düşük alır şöyle düşün s24+ kusursuz 24mü 25 mi ne veriyordu sıfırı 39k.