S23 256GB Ne Kadar Eder?

maks 20 o da maks s23 256 sahibiyim şarjım yemin ederim 4 saat gidiyor güncellemelerle mahvettiler telefonu

Mesela bu ilk çıktığında kesinlikle alınırdı fiyatı 20-23 civarıydı şimdi ise hem zam yedi hem 1 yıl geçti 2 yıl güncelleme kaldı bana a56 daha mantıklı geliyor 22k bandında.
256 GB Modeli Halen Alınabilir Modelde .

maks 18-19 eder. 20 ye 7 ay garantili sattım zorlasam en fazla 21 olurdu.

Hb kusursuz işaretledim bende çizik değil de izler var ona yapıcak bişry yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsburada

Takasta düşük alır şöyle düşün s24+ kusursuz 24mü 25 mi ne veriyordu sıfırı 39k.
takas düşünmüyorum zaten oralar öldürüyor fiyatı. ben direkt 2. el satmayı düşünüyorum orda ne kadar eder

takas düşünmüyorum zaten oralar öldürüyor fiyatı. ben direkt 2. el satmayı düşünüyorum orda ne kadar eder
Hbde dediğim gibi 18 2.elde maks 20 arkadaş garantili zor satmış 20ye sen düşün.

maks 20 o da maks s23 256 sahibiyim şarjım yemin ederim 4 saat gidiyor güncellemelerle mahvettiler telefonu
gerçekten öyle ilk zamanalr çok güzel gidiyordu şarjı son oneui güncellemeleri içiyor.

Hb kusursuz işaretledim bende çizik değil de izler var ona yapıcak bişry yok zaten.

Hepsburada

Takasta düşük alır şöyle düşün s24+ kusursuz 24mü 25 mi ne veriyordu sıfırı 39k.
Takasta bazı cihazları alırken takas yaparsan +4-5K ek destek veriyor (ek ödeme) o şekilde yapınca baya mantıklı oluyor takas diğer türlü kendin sat daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri