Razer Deahadder V2 Pro alınır mı?

Wrets

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar aklımda razer deathadder v2 pro almak var fakat geçenlerde mediamarkta gittiğimde orda v2 x hyper speed vardı ve doku kalitesi berbattı denilebilir plastiği okadarda kaliteli gelmedi v2 proda öyemi acaba ?

Malzeme kalitesi harika değil ancak iyi, dokusu bana dediğin gibi kötü bir his vermiyor ancak yine de grip tape yapıştırdım daha hakim olmak için, tavsiye ederim alırsan.

Hocam V2 mini var bende muhtemelen malzeme kalitesi aynıdır duvardan duvara atmiycaksan plastik gayet yeterli hafif olması için tasarlanıyor sonuçta 1.5 yıldır kullanıyorum grip tapeli V2 mini

alınır alınmasına da indirim bekle 1500 liradan fazla vermem ben olsam. gaming gecesi vs tarzı indirimlerde sık sık indirime giriyor zaten.

Hocam V2 mini var bende muhtemelen malzeme kalitesi aynıdır duvardan duvara atmiycaksan plastik gayet yeterli hafif olması için tasarlanıyor sonuçta 1.5 yıldır kullanıyorum grip tapeli V2 mini
Aga daha hafif olan superlightın dokusu daha pürüzsüzdü plastiği kalite olarak bilmem ama dokusu baya bi pürüzlüydü

Malzeme kalitesi harika değil ancak iyi, dokusu bana dediğin gibi kötü bir his vermiyor ancak yine de grip tape yapıştırdım daha hakim olmak için, tavsiye ederim alırsan.
Hocam şuanda tavsiye edermisiniz 760 TL'ye buldum da

Hocam şuanda tavsiye edermisiniz 760 TL'ye buldum da
760tl uygun fiyat, pro için ancak piyasada 1k civarına daha güncel sensör ve mcu lu kablosuz seçenekler vardir diye tahmin ediyorum. İlla raze/logitech falan olacaksa alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri