❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R 5.149 TL - Amazon

RyuK06

80+
Reaksiyon skoru
36
Screenshot_2026-03-08-19-47-30-249_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp

Kasa ölçüleri: 482mm x 290mm x 518.7mm

Super500 koduyla 4.649TL

Tanıdıktan nakit elden sıfır 3750 tl den M100R Matx modelini aldım.
Taksit gözükmüyor bende ama Axess karta peşin 3 taksit çıktı ödeme ekranında
Ne var daha iyi dediğiniz hocam. Böyle tam cam marka olarak da iyi olan bu fiyatlara bulamazsınız. Bir süredir mesh önlü kasadan geçsem mi diyordum çektim bir tane.
Hayırlı olsun.Ben bile almayı düşündüm ama matx olanını aldım 2 gün önce.
sistemi daha aktarmadım ama valla çok güzel fiyat.
Matx Sapphire Nitro+ b850m anakartta aldık bakalım

kasanın aynısı bende mevcut gercekten tank gıbı bır kasa 5090 koysan kucuk durur ıcınde ısıklandırmalar fanları vs gayet guzel kesınlıkle tavsıye ederım fakat bır sorum olucaktı ekran kartını yan baglama apartını kullanmak ıstıyorum nerede bulabılırım o aparatı ve yan takmanın ekran kartına zararı olur mu acaba

kasanın aynısı bende mevcut gercekten tank gıbı bır kasa 5090 koysan kucuk durur ıcınde ısıklandırmalar fanları vs gayet guzel kesınlıkle tavsıye ederım fakat bır sorum olucaktı ekran kartını yan baglama apartını kullanmak ıstıyorum nerede bulabılırım o aparatı ve yan takmanın ekran kartına zararı olur mu acaba
100R modelinde dikey kart montajı için ayrıca bir orjinal aparatı olması lazım.
Fakat m100R matx modelde dikey desteği yok diye biliyorum
arka kısım komple değişiyor 2 vida olan yerden dikey veya yatay takılıyor kart Atx 100r modelinde
1772994486557.webp

Tanıdıktan nakit elden sıfır 3750 tl den M100R Matx modelini aldım.
Taksit gözükmüyor bende ama Axess karta peşin 3 taksit çıktı ödeme ekranında

Hayırlı olsun.Ben bile almayı düşündüm ama matx olanını aldım 2 gün önce.
sistemi daha aktarmadım ama valla çok güzel fiyat.
Matx Sapphire Nitro+ b850m anakartta aldık bakalım

anakartınız uyuyorsa aynı kasa nerdeyse zaten hayırlı olsun. Bence de 10 numara kasa bakalım gelsin aktarıcam. Altada 3 reverse attım mı 10 numara olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100R modelinde dikey kart montajı için ayrıca bir orjinal aparatı olması lazım.
Fakat m100R matx modelde dikey desteği yok diye biliyorum
arka kısım komple değişiyor 2 vida olan yerden dikey veya yatay takılıyor kart Atx 100r modelinde
Alıntıyı görüntüle
İçinden çıkıyor yan takmak için göstediğiniz gibi ama riser kablo almak gerekiyor PCI-E 4 5 destekli. Performans kaybı oluyor diyorlar kabloyla deneyimlemedim ama çok sağlıklı değil gibi. Tabii görüntü için en iyisi orası ayrı.

Kabloyu diyorsan, pcie riser diye ara.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Valla bende gigabyte ekran kartı var akma yapabiliyor termal jel diyorlar modelden modele değişebilir. Ekran kartını araştır bi büyük ihtimalle sorun yaşamazsın ama en sağlıklı kullanım olduğu gibi kullanmak.

anakartınız uyuyorsa aynı kasa nerdeyse zaten hayırlı olsun. Bence de 10 numara kasa bakalım gelsin aktarıcam. Altada 3 reverse attım mı 10 numara olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinden çıkıyor yan takmak için göstediğiniz gibi ama riser kablo almak gerekiyor PCI-E 4 5 destekli. Performans kaybı oluyor diyorlar kabloyla deneyimlemedim ama çok sağlıklı değil gibi. Tabii görüntü için en iyisi orası ayrı.
şuan kullandıgım anakart Atx,,,aldım kasa matx..anakart değişmek zorunda kaldım
Sapphire Nitro+ b850m wifi aldım . ekran kartıda nitro+ 😎

Son düzenleme:
3 ay falan oldu herhalde sinerji'den 6800 e almıştım. İçinde ekran kartını dikey kullanmak için aparat var. Alt taraf için Asus'un mr120 üçlü fanını aldım. Kasa gayet güzel memnunum. Ağırlık takıntısı olan varsa almayabilir :D

Geri