Yardım Wraith'ten bir şey alınmaz mı ?

şu mu sizde ki ? https://wraithesports.com/products/asiahorse-dawn-pro-120mm-kasa-fani?variant=49882646216897

Bu arada şundan da almak gerekiyor sanırım dimi ama stok bitmiş gerçi

Bu model

Ben almadım ama stok gelirse alirim bi tane 500 lira zaten.

Bu model

Ben almadım ama stok gelirse alirim bi tane 500 lira zaten.
Hocam pwn hub olmadan 7 fanı nasıl bağladınız ? Gereksizse stok beklemeyim boşa. Direkt fanları alıp geçeyim

bende dawn pro fanları aldım ve bir kaç ürün daha aldım alınabilir bence sorun yok

Hocam pwn hub olmadan 7 fanı nasıl bağladınız ? Gereksizse stok beklemeyim boşa. Direkt fanları alıp geçeyim
Ben 3 tane aldim ama bütün fanları birbirine bağladıktan sonra tek bir girişi anakarta bağlanamız yeterli oluyor yani 7 tanesinde 3 giriş bağlicaksın gibi düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1773080542918.webp

Bu şekilde mi almayı düsünüyorsun ?

Ben 3 tane aldim ama bütün fanları birbirine bağladıktan sonra tek bir girişi anakarta bağlanamız yeterli oluyor yani 7 tanesinde 3 giriş bağlicaksın gibi düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Bu şekilde mi almayı düsünüyorsun ?
aynen öyle tam olarak böyle alacam fakat anakartımda 3 adet pwm başlığı ve 3 adet rgb başlığı var mı bilmiyorum. Garanti olması adına bi cihaz önerebilir misiniz ? hem pwm hem argb girişi olacak şekilde

aynen öyle tam olarak böyle alacam fakat anakartımda 3 adet pwm başlığı ve 3 adet rgb başlığı var mı bilmiyorum. Garanti olması adına bi cihaz önerebilir misiniz ? hem pwm hem argb girişi olacak şekilde
Asiahorse haricinde çok bilgim yoktu ama araştırınca bunu buldum. Forumlarda önermişler.

ben kulaklık aldım plastiği kalitesiz 3 k para verdim ki temiz kullanırım. saçma bi şekilde kırıldı ve çok kronik sorunlu arada kesilip geri geliyo

wraith den çok ürün aldım, daha hiçbiri arızalı kırık gelmedi, kargosu da hızlı ben şimdilik memnunum

o fanlardan 7 tane alacam da hocam şu pwm hub'un stoğu bitmiş nasıl bağladınız siz bütün fanları ?
hocam Fan hub Pwm bu işinizi göreıcektir fazlasıyla zaten daisy chain mantığı ile fanlar 3 fan tek kablo gibi düşünün.

hocam Fan hub Pwm bu işinizi göreıcektir fazlasıyla zaten daisy chain mantığı ile fanlar 3 fan tek kablo gibi düşünün.
Tesadüfe bak tam da bunu inceliyordum şuan. Siz bunu mu kullanıyorsunuz ?

Hocam şimdi fanları 3 lü paket şeklinde 2 tane alacam. Bunları daisy chain ile yapınca 2 adet argb 3 pin , 2 adet de pwm 4 pin kablo çıkacak , 1 tane de tekli fanı egzoz yapınca ordan da 1 adet 3 pin argb ve 1 adet 4 pin pwm gelecek. Yani totalde 3 argb 3 pwm kablo olacak. Bu attığınızda 6 giriş var. Sıkıntı olmuyor ozaman. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir bilgim yok ve yanlış bir şey almak istemiyorum o yüzden soruyorum. Teşekkür ederim bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,707
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri