Yardım Razer Blackshark V2’den ATK wireless’e geçilir mi?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
764
Bütçe
3500
4 yıldır Razer Blackshark V2 kullanıyorum (X değil) bu aralar kablosuz kulaklık arayışındayım. Genellikle oyun ve net surf amaçlı kullanıcam, ATK Neptune N9 Ultraya geçilir mi?

Wraith getirince alıyor herkes ama iyi kulaklıklar olduğunu düşünmüyorum ben.

Hocam valla çin menşellili şu marklara güvenmiyorum , akko,gukko falan atk Vx 1 ,falan, Razer güzel bir marka daha dün Razer deathadder v3 aldım harika bir fare o premium hissi veriyor. Yazılımı olsun , garanti olayı olsun daha sağlam , bir arkadaşım fare aldım wraith ten çocuğa gelen fare bozuk iade etmek istedik kabul etmediler. Garanti kapsamında bakımını yaparız göndeririz diyorlar zaten 0 dı ve bozuk çıktı neyin tamiri :D

Hocam bende 2024 yılından beri Blackshark v2 x kullanıyordum neptune e geçtim 1 ay olmadı şöyle söyleyebilirim kulaklığı ilk kafaya taktığımda biraz dandik hissettirdi hafif olduğundan mı bilemiyorum birde ufak bi cızırtı vardı ama o benim usb girişimle alakalıymış farklı bir girişe takınca sıkıntı olmadı fps oyunları açısından razer daha iyi gibi geldi ama neptune de fena değil ayarlarını yaparsan belki daha iyi olur ben ayar yapmadım yazılımında ki kendi eko ayarları ile kullanıyorum mikofonu çok güzel başka herhangi bir sıkıntı yaşamadım şarjı gayet uzun süreli yetiyor 2 günde 1 şarja takıyorum benim neptune e geçme sebebim kablosuz kulaklığa geçmekti o fiyat bandında mchose v9 ve x9 u da önermişlerdi ama o kulaklıklara dair bir bilgim yok

Ben de kullandığım kulaklığım kalitesinden memnumum ama kablosuza geçme istiyorum, kalitenin düşmesini istemem bütçemi 4-4.5 yapabilirim belki. Beni bi kaç yıl götürücek bir şey lazım.

Ben de kullandığım kulaklığım kalitesinden memnumum ama kablosuza geçme istiyorum, kalitenin düşmesini istemem bütçemi 4-4.5 yapabilirim belki. Beni bi kaç yıl götürücek bir şey lazö
Ben de kullandığım kulaklığım kalitesinden memnumum ama kablosuza geçme istiyorum, kalitenin düşmesini istemem bütçemi 4-4.5 yapabilirim belki. Beni bi kaç yıl götürücek bir şey lazım.
Öyleyse bence bütçeyi arttırıp daha kaliteli modellere yönelebilirsiniz ben şuan neptune den pişman değilim ama siz nasıl hissedersiniz bilemiyorum

beyler fikir vericek yok mu

N9 proda promblemler olabiliyormuş o yüzden ultra siparişi verdim gelsin yazarım hocam iyi mi kötü mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,274
Üyeler
190,003
Son üye
imam hatipoğlu
Geri