Daha iyi rt performansıArkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
45>35 . Abartarak söylemişsinizDaha iyi rt performansı
Çok daha iyi pt performansı
Satması daha kolay ve değerli
En az %20-30 daha az güç tüketiyor
Yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha iyi performans
Daha stabil yazılım
Saçma sorunlar yok denecek kadar az(temmuz ayı boyunca ue4 kullanan oyunlarda rt açınca 5 saniyeye varan stutter yapıyordu 9070xt)
Dlss > fsr
5070ti>9070xt
Hepsi gerçek abartma falan yok45>35 . Abartarak söylemişsiniz
aide et 5070ti al. sorun yaşama ihtimaliniz var diyince de saldırıyolarArkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
pt açma hedefiniz varsa neden 9070xt alıyorsunuz anlamıyorum bide dlss felan avutuyorsun kendini bu konuyu baştan almadan önce açman gerek bu arada nvidiaya geçebilirsin pt için nvidia kartlar daha stabil zaten kafana koymuşsun dopamin harekete geçmiş konu daha da amd nvidia savaşına dönmeden önce önerim budurArkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
Kral adam pt açıyor zaten 5070 ti de pt yi sorunsuz oynatmayacak ki sadece birazcık daha iyi olucak olsun geçsin hevesini alsın maddi olarak zorlayanmayacak büyük ihtimalbabacan iş - masraf çıkarma başına kullan sistemini ya sıkıntı varsa kartta ozmn iade edersin yoksa ztn performansları aynı + 10k para cıkacak para harcamaya yer ariyonuz bak goruyonuz mu babacan manipule ediyorlar insanlari para harcamak icin ya bu devlerin hepsini coplamak lazım
pt açma hedefiniz varsa neden 9070xt alıyorsunuz anlamıyorum bide dlss felan avutuyorsun kendini bu konuyu baştan almadan önce açman gerek bu arada nvidiaya geçebilirsin pt için nvidia kartlar daha stabil zaten kafana koymuşsun dopamin harekete geçmiş konu daha da amd nvidia savaşına dönmeden önce önerim budur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral adam pt açıyor zaten 5070 ti de pt yi sorunsuz oynatmayacak ki sadece birazcık daha iyi olucak olsun geçsin hevesini alsın maddi olarak zorlayanmayacak büyük ihtimal