Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

Aradaki fiyata değmez

Arkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
Daha iyi rt performansı
Çok daha iyi pt performansı
Satması daha kolay ve değerli
En az %20-30 daha az güç tüketiyor
Yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha iyi performans
Daha stabil yazılım
Saçma sorunlar yok denecek kadar az(temmuz ayı boyunca ue4 kullanan oyunlarda rt açınca 5 saniyeye varan stutter yapıyordu 9070xt)
Dlss > fsr

5070ti>9070xt

İade edebilirsen, 5070Ti almalısın.

nvidia gpu amd cpu en iyi kombinasyondur herzaman.

suanda donanım arşivi elimizde ki ürünleri cıkarıyoruz ilanı var. orada 5070ti 41 k dan satılıyor direk alabileceğin bir fırsat değerlendir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Daha iyi rt performansı
Çok daha iyi pt performansı
Satması daha kolay ve değerli
En az %20-30 daha az güç tüketiyor
Yeni çıkan oyunlarda ilk günlerde daha iyi performans
Daha stabil yazılım
Saçma sorunlar yok denecek kadar az(temmuz ayı boyunca ue4 kullanan oyunlarda rt açınca 5 saniyeye varan stutter yapıyordu 9070xt)
Dlss > fsr

5070ti>9070xt
45>35 . Abartarak söylemişsiniz

45>35 . Abartarak söylemişsiniz
Hepsi gerçek abartma falan yok
Her oyunda çok daha fazla güç tüketiyor. Uzun vadede aradaki farkı elektrikten kapatacak. Forumda 500w kullanım gören bile var tuf modelde.

Arkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
aide et 5070ti al. sorun yaşama ihtimaliniz var diyince de saldırıyolar

babacan iş - masraf çıkarma başına kullan sistemini ya sıkıntı varsa kartta ozmn iade edersin yoksa ztn performansları aynı + 10k para cıkacak para harcamaya yer ariyonuz bak goruyonuz mu babacan manipule ediyorlar insanlari para harcamak icin ya bu devlerin hepsini coplamak lazım

Ben bazen 7800 xt almadım diye düşünüyorum istesem satıp en kötü aynı fiyata falan geçerim ya da 1-1.5 üstüne 7900 gre ama senden 10-15 çıkacak bence kal çok mu takıntın var ki rt falan iş istasyonu içinse rtx şart kalabiliyor ama bence değiştirme derim çoğu oyun sorunlu ark ascended 5090 da bile kart sanki 1030 gibi tepkisi
bir de rx 6600 varken ekran kaydı daha rahat alıyordum nvidia açmıyor paneli saçma sapan şeyler oluyor

Ekonomik olarak sorun değilse direkt geçin. İçinize sinmemiş. Hep dürter. Beklemeyin.

pt açma hedefiniz varsa neden 9070xt alıyorsunuz anlamıyorum bide dlss felan avutuyorsun kendini bu konuyu baştan almadan önce açman gerek bu arada nvidiaya geçebilirsin pt için nvidia kartlar daha stabil zaten kafana koymuşsun dopamin harekete geçmiş konu daha da amd nvidia savaşına dönmeden önce önerim budur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

babacan iş - masraf çıkarma başına kullan sistemini ya sıkıntı varsa kartta ozmn iade edersin yoksa ztn performansları aynı + 10k para cıkacak para harcamaya yer ariyonuz bak goruyonuz mu babacan manipule ediyorlar insanlari para harcamak icin ya bu devlerin hepsini coplamak lazım
Kral adam pt açıyor zaten 5070 ti de pt yi sorunsuz oynatmayacak ki sadece birazcık daha iyi olucak olsun geçsin hevesini alsın maddi olarak zorlayanmayacak büyük ihtimal

pt açma hedefiniz varsa neden 9070xt alıyorsunuz anlamıyorum bide dlss felan avutuyorsun kendini bu konuyu baştan almadan önce açman gerek bu arada nvidiaya geçebilirsin pt için nvidia kartlar daha stabil zaten kafana koymuşsun dopamin harekete geçmiş konu daha da amd nvidia savaşına dönmeden önce önerim budur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral adam pt açıyor zaten 5070 ti de pt yi sorunsuz oynatmayacak ki sadece birazcık daha iyi olucak olsun geçsin hevesini alsın maddi olarak zorlayanmayacak büyük ihtimal

pt pt ne diyom bende peç tresink'i 5090'la bile oynayamıyorsun ki napcanız patch tracingi zaten yani deneysel bi teknoloji suanda oyle kullanabilir seviyede değil fsr dlss ile bile kullansa ya bak iste diyorum ya nvidia'ya geçmek istiyorsan bahane arama babacan geç yani pt falan kendini kandirmaya gerek yok hiçbir kart pt'de suanda adam akıllı performans vermiyor ki yani rt olsa ne olacak pt olsa ne olacak rt daha yeni hayatımıza adam akıllı yeni yeni oturdu boyle muhabbetlere gerek yok ya rt sanki eskimişte ptye geçmek istiyorsunuz oyununuzu oynayın zevk almaya bakın son zamanlarda çok boyle arkadasa denk geliyorum sistemle ugrasmaktan onunla urgasim bununla ugrasim diyor sonra oyun oynamıyor zevk alcagın oyunsa 60 fps rt'siz de alırsın o zevki yinede akıcı deneyim tabii ki daha iyi ama pt'de abarttin babacan rt'ni aç 9070xt'yle fsr4 destekliyorsa onuda aç oyna işte mis gibi ne oynicaksan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri