Yardım LİANLİ fan mı AsiaHorse mi?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
Lianli x 7 = 15 bin TL

Asiahorse dawn pro x7 = 5.800 TL

Kasa olarak Lianli O11 dynamic evo rgb kullanacam.

Lianli x 7 = 15 bin TL

5.5 fiyatı uygun mu bu fanlar hakkında hiç bilgim yok asiahorseda kaliteli ürünler çıkarıyordu gördüğüm kadarıyla. Bende dynamic 11 mini v2 aldım Rgb değil fanlar emin değilim ne olacağından.

Bende bu iki modeli merak ediyorum sessizlik ve performans açısından.
Kasa modelim Lian Li O11 Vision Compact kasasına uygunmudur AsiaHorse

reverse fan lazım hocam. Ve komple her tarafında led olmalı
O zaman eliniz kolunuz bağlı hocam. Türkiye'de reverse fan kıtlığı var. Olanlarda çok fahiş fiyatlara satılıyor.

Bende bu iki modeli merak ediyorum sessizlik ve performans açısından.
Kasa modelim Lian Li O11 Vision Compact kasasına uygunmudur AsiaHorse
Bende benim mini v2 kasaya 6 tane reverse yeter diye tahmin ediyorum. 1de düz alsam
O zaman eliniz kolunuz bağlı hocam. Türkiye'de reverse fan kıtlığı var. Olanlarda çok fahiş fiyatlara satılıyor.
hocam bu Asianhorse reversler uygun gibi geldi tam emin değilim ama düz beyaz stoğu bitmiş alsam reversleri egzoz olmicak.

Lianli x 7 = 15 bin TL

butce meselesi her türlü lian li yani yoksa

Bugün sipariş geçtim daha 2 set 3 lü reverse beyaz fan. Benim hoşuma gitti. Baya incelemelerine falan baktım. Fan içinde değilde sadece kenarlarda aydınlatma olması daha güzel görüntü sağlıyor bence. Mevcut fanların içi renkli göz alıyor bir süre sonra. Kapatmak zorunda kalıyorum rgb'lerini.

F/p açıdan bence şu an en tercih edilebilir set bu :)

Screenshot_20260311_195757_Chrome.webp

Bugün sipariş geçtim daha 2 set 3 lü reverse beyaz fan. Benim hoşuma gitti. Baya incelemelerine falan baktım. Fan içinde değilde sadece kenarlarda aydınlatma olması daha güzel görüntü sağlıyor bence. Mevcut fanların içi renkli göz alıyor bir süre sonra. Kapatmak zorunda kalıyorum rgb'lerini.

F/p açıdan bence şu an en tercih edilebilir set bu :)

Alıntıyı görüntüle
Fiyatlara bak 1 tane 120mm fan 1700 tl maşallah. 1 ay önce 2500'e 4 fanlı asus a21 plus kasa aldım. 🤣🤣🤣
butce meselesi her türlü lian li yani yoksa

Son bir sorum olacak bu arada. Öncelikle karar verdim asiahorse çekiyorum. Akvaryum Kasanın yan paneline 3 adet reverse , alt paneline 3 adet reverse , 1 tane de düz egzoz fan şeklinde. Geriye üst panel kalıyor. O kısma Asus rog RYUO IV SLC 360 sıvı soğutucu takacam. Bu sıvı soğutucunun kendi fanlarını mı kullanayim yoksa bütün fanları aynı yapmak adına 3 tane daha asiahorse alıp sıvı soğutucununkilerle değiştireyim mi ? Gerek var mı bilemedim. Değiştirmezsem eğer anakart yazılımından bütün fanları aynı renk yanacak şekilde ayarlayabilir miyim ?

Son bir sorum olacak bu arada. Öncelikle karar verdim asiahorse çekiyorum. Akvaryum Kasanın yan paneline 3 adet reverse , alt paneline 3 adet reverse , 1 tane de düz egzoz fan şeklinde. Geriye üst panel kalıyor. O kısma Asus rog RYUO IV SLC 360 sıvı soğutucu takacam. Bu sıvı soğutucunun kendi fanlarını mı kullanayim yoksa bütün fanları aynı yapmak adına 3 tane daha asiahorse alıp sıvı soğutucununkilerle değiştireyim mi ? Gerek var mı bilemedim. Değiştirmezsem eğer anakart yazılımından bütün fanları aynı renk yanacak şekilde ayarlayabilir miyim ?
Bence sıvı soğutucu orjinal fanlarından kalsın. Çünkü onların görüntüden başka görevi de var. Asus fanlarının, asiahorse fanlarından daha verimli olacakları kesin :)

sıvı soğutucuya da aynı fanı takmazsan diğer fanlara verdiğin onca paranın manası kalmaz uyumsuz durur.

Geri