Yardım Lian Li O11 Vision Compact ile bu GPU dikey aparatı uyumlu mudur?

VG4-4-V2 compatible with O11D EVO RGB / O11 Vision / O11D EVO XL / O11D EVO / O11D / O11DXL / O11D EVO XL / O11 Vision Compact / LANCOOL III / LANCOOL II / LANCOOL 207 / LANCOOL 215 /LANCOOL 206 / Odyssey X

Sitesinde uyumlu olduğu yazıyor.

Lian Li O11 Vision Compact ile bu GPU dikey aparatı uyumlu mudur?

Hocam nasıl oldu aldın mı ben lian li vision compact aldım ve sıvı soğutucu olarak tryx panorama alıp ekran kartını dikey takmayı düşünüyorum ama birbirlerine çarpacaklarını düşünüyorum, çok yüksek oluyor mu almalı mıyım sizce, yoksa dikey montajdan vazgeçip normal mi devam etmeliyim

Hocam nasıl oldu aldın mı ben lian li vision compact aldım ve sıvı soğutucu olarak tryx panorama alıp ekran kartını dikey takmayı düşünüyorum ama birbirlerine çarpacaklarını düşünüyorum, çok yüksek oluyor mu almalı mıyım sizce, yoksa dikey montajdan vazgeçip normal mi devam etmeliyim
Aldım thermalright peerless assassin 120 se hava soğutucu ile kullandım kasa ile uyumlu ama hava soğutucu büyük olduğu için ekran kartı kaplosu soğutmaya deydi tryx panorama ile böyle bi sorun olacağını sanmam. Linktekinin aynısını almayı düşünüyorsanız uyumlu ama bide yeni versiyonu var onun hakkında bilgim yok.

Geri