⏹️Intel Arrow Lake Refresh serisini 199$ ve 299$ dan duyurdu.🤔

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,492
Fiyatları az bir şey daha düşerseler güzel olabilir.

INTEL-CORE-200S-PLUS-1.webp

INTEL-CORE-200S-PLUS-2.webp
INTEL-CORE-200S-PLUS-3.webp

INTEL-CORE-200S-PLUS-4-2000x1125.webp

lga 1851 bunlar dimi yine değişmedi soket
Evet bu da LGA1851 soket kullanıyor. Fakat bundan sonra BLLC cache ve mimari tamamen değişeceği için soketi değiştirecekler. 😎

Evet bu da LGA1851 soket kullanıyor. Fakat bundan sonra BLLC cache ve mimari tamamen değişeceği için soketi değiştirecekler. 😎
13400f ten bu yeni seriyemi atlasam yoksa komple am5 mi geçsem ilerde

13400f ten bu yeni seriyemi atlasam yoksa komple am5 mi geçsem ilerde
Valla ben R5 7600 aldım daha da AMD alacağımı sanmıyorum şuan ki intel işlemcileri de almam. Yeni BLLC cache sahip intel işlemcileri bekliyorum. En büyük sıçrama onda olacak.

Valla ben R5 7600 aldım daha da AMD alacağımı sanmıyorum şuan ki intel işlemcileri de almam. Yeni BLLC cache sahip intel işlemcileri bekliyorum. En büyük sıçrama onda olacak.
amd niye istemiyorsun

300 serisi çıkmadı mı niye 200'e işlemci çıkarıyorlar?

Render'da AMD'yi yerden yere vurmuş, oyun performansında çok fark olacağını sanmam, fiyatlar da yakın olursa alınabilir ama soket şimdiden öldü 😅
AMD de öldü sayılır o yüzden AMD saldım. Zate ram derdi, soket erimesi veya karnel hataları ile hiç uğraşamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD yi tek RAM den dolayı salıyorum bu arada.

Ultra serisini millet beğenmedi ama işlemciler genel performans anlamında gayet iyi işler çıkarıyor, 13 ve 14. nesiller gerçekten rezaletti ama 15.nesilde cidden verimlilik üzerine güzel odaklanmışlardı plus ile daha da iyileştirmeler yapılmıştır.

16. nesil bu yılın sonuna doğru duyurulup yeni yılda satışa çıkar,

Plus serisi, LGA 1851 için son işlemci serisi diyebiliriz.

Son düzenleme:
Ultra serisini millet beğenmedi ama işlemciler genel performans anlamında gayet iyi işler çıkarıyor, 13 ve 14. nesiller gerçekten rezaletti ama 15.nesilde cidden verimlilik üzerine güzel odaklanmışlardı plus ile daha da iyileştirmeler yapılmıştır.

16. nesil bu yılın sonuna doğru duyurulup yeni yılda satışa çıkar plus serisi, LGA 1851 için son işlemci serisi diyebiliriz.
Hyper Threading kalkmasaydı AMD de işlemcilere Multi Score da farkı öyle bir koyardı ki anlatamam.

Hyper Threading kalkmasaydı AMD de işlemcilere Multi Score da farkı öyle bir koyardı ki anlatamam.
HT'ye ultra serisinde gerek yok ki zaten çekirdekler yeterli seviyede boş yere yük getirirdi mevcut konfigürasyonla gayet yeterli seviyede ben bu seride en çok sevdiğim en ağır yüklü oyun ortamında bile 23 derece ortam sıcaklığında işlemciler 55 dereceyi geçmedi bu büyük başarı

performans anlamında amd x3d'lerde uzak orası da bir gerçek

intel yok oluyor bilginize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri